Imam SPAÈKA!!

Začel/a vinko, Maj 10, 2010, 05:06:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Srečno vožno in veselo uporabo. Izgleda odličen, pa še cena je ugodna...super!!!

Zeko124

Bravo, Vinko veliko srečnih, zabavnih, majavih ter prepišnih kilometrov s spačkom!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

pubi2cv

Vinko:BigThumbs:

Pa fajn spačkajta skupaj:emot112:

vinotoc

Citat od: pubi2cv;73699Vinko:BigThumbs:

Pa fajn spačkajta skupaj:emot112:

kaj je to "spačkajta skupaj"?

Vinko, gaaaaaasssssa!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinko

hvala vsem...
drugače gre pa zelo lepo, malo ga zafrkava minimum (ga morem naštelat) in ko je hladen ga je treba malo prosit če se gre vozit:emot68:

vsekakor je pa najbolj zabaven avto kar sem jih kdaj vozil!!!

andraž

Ti je že malo zlezel pod kožo. Zdaj si pa pečen: Spaček do konca življenja, tega "virusa" se ne znebiš... :BigThumbs:

janez

Citat od: vinko;73707...

vsekakor je pa najbolj zabaven avto kar sem jih kdaj vozil!!!

:emot112::emot112:

vinko

mislim, da sem že pošteno zapečen!!! :emot68:
danes zjutraj sem po dežju, naštelal minimum in pogledal kaj ga še matra...
zdej že malo lepše zveni...

v kratkem bo deležan, prenove notranjosti, da ne bo tako resen in "črn", in par lepotnih dodatkov na zunanjosti...
                            ...pa bo že nekaj mene v spačku...:emot27:

andraž

Super! Pa ob priliki kakšne slike dodaj.

vinko

lp
a mogoče kdo ve, kje bi na primorskem dobil zvočno izolacijo za spačka???

hvala

garac

na primorskem ne, v Mengšu (filc) tam pa
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Karkoli boš lepil, bistveno bolje ne bo. Spaček je pač Spaček.

vinko

ja... to se itak zavedam...
namen imam samo obnoviti originalno izolacijo, ki je že v "drugem agregatnem stanju"
glede na to da imam namen prenovit notranjost, bom spotoma še to.

jekyl

Ko sem pred časom iskal primerno rešitev za svojo Dyano sem na internetu naletel na tole:

http://www.izoterm-plama.si/si/proizvodni-program/Toplotne-in-zvocne-izolacije/Akusticne-izolacije/TZI-sendvic

Ne vem pa kakšne debeline so na voljo in kakšna je cena. Èe se boš ti pozanimal prosim sporoči.

Bistveno pri dušenju hrupa pa je poleg izolacije tudi tesneje odprtin na sprednji steni (gumijaste ali plastični vložki ob zajlah, vzvodu ročne, volan,...) in pa stanje cevi za gretje (izolacija z notranje strani pri starih ceveh je lahko že razpadla ali pa je sploh ni. Èez poletje lahko te cevi tudi snameš in luknje začasno zamašiš.

LP

andraž

Pri nekaterih prodajalcih delov za 2cv se lahko dobi tudi nova izolacija, ki je popoln posnetek originala. Je pa to seveda nekaj dražje.