Na kaj paziti pri nakupu???

Začel/a vinko, Maj 06, 2010, 09:54:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Na avtonetu se je nekaj časa nazaj prodajala več kot eno leto.

vinko

kako pa da se ne proda???  po slikah res zgleda v redu? A imajo ponavadi diane nižje cene kot spački (če seveda primerjamo podobno stanje avta)

...po spačku grem jutri še njo pogledat, pa bom vidu kako zgleda...

janez

Kolkr sem gledal in kolkr se vidi po slikah... Prednji levi blatnik je udarjen in rjast, zadnji odbijač je udarjen. Nasploh pa prednji konc ne stoji dobro skupaj. Za dvajurjadvesto.... bi morala kolkr tolk skupaj stat. Se že dolgo prodaja, ja. Slike pa so skoz iste. Vprašanje kako zgleda sedaj v živo. Naš ami je bil tudi na slikah ko iz škatlice, v živo pa je spadlo da so slike bile pet let stare, avto pa nikakav...
Dijane imajo nižje cene in so tudi bolj zahtevne za vzdrževanje in popravilo. Sej načeloma je tehnika ista, pločevina pa je drugačna-bolj zakomplicirana.
Za začetnika je vseeno spaček bolj primeren. Tudi za oldtimerja je spaček bolj primeren, zaradi atraktivnosti. Je pa dijana za vsak dan neprekosljiva.
Vinko ,najbolje da oba pogledaš in se v živo prepričaš kateri je bolj primeren zate.

janez

ps... Poslikaj avte ,ko jih boš gledal. Lahko mi tudi na mail pošlješ ,da vidim in ti lahko kaj še svetujem.
Spodaj, zgoraj ,znotraj, zunaj, spredaj ,zadaj,...in vse kar se ti bo čudn zdelo.

vinko

bom poslikal in proti večeru lahko že pošljem slike.

kar se tiče primerjave med spačkom in diano, je itak spaček bolj "uiii!" (kot bi rekla moja punca) oz. bolj vesele narave in bolj primeren kot oldtajmer.

2sv

kako  je uspel ugled ali morda nakup spačka je bilo kaj sreče  lp.