Strešni nosilci + nosilci za kolo

Začel/a Picdriver, April 21, 2010, 02:21:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gordan

Citat od: Picdriver;72321Mislim, taki komentarji mi vedno dvignejo pritisk! Pobiraš denar na cesti? Jaz ne, ampak ga krvavo služim, zato tudi preudarno ravnam z njim in gledam, da vedno kupim "price performance".

Tudi jaz gledam na price - performance in na malenksot daljši rok, je ta v korist Thule... Kakšna je pa razlika med Thule in original? Mogoče 100 EUR...

In, ker je to mislim da forum Citroen zanesenjakov, ki dajo nekaj na videz avtomobila, je moj komentar povsem na mestu. Nisem komentiral na AX forumu, ampak na C5 III forumu, in ta avto je definitivno eden najlepših ta hip in ni ravno vseeno kake nosilce daš gor...

Xandrej

Original so še vedno zmagali...

Za C5 I in C5 II jih gor narediš v 10 minutah pašejo ko ata na mamico:

http://www.citroenar.com/showthread.php?t=184&page=17

Malo dol zapelji...

Picdriver

Ja, samo moj je Tourer, pa jaz bi Alu varianto ;-)

Picdriver

Si prepričan, da ta komplet paše na C5 III Tourer? V oglasu je komplet:

Thule 862 Aero Roof Bars & 775 Footpack For Roof Rails

Po Thule Roof Rack Guide pa bi potreboval:  

Aero Bar 861 + Thule Rapid Railing 757 ?!

corvette

Ponavadi imaš na thule.com kalkulator, kaj kam paše in kaj rabiš.

Picdriver

Saj z njim sem spec. komplet, ki ga navajam v prejšnjem postu, ampak se razlikuje od tistega, ki mi ga je Gordan polinkal na e-bay.

gordan

Citat od: Picdriver;72354Saj z njim sem spec. komplet, ki ga navajam v prejšnjem postu, ampak se razlikuje od tistega, ki mi ga je Gordan polinkal na e-bay.

Thule predlaga to:

For your CITROËN, 2009, C5, 5-dr, Estate, with roof railing  you need

Foot pack 775, Square/Aero Bar  761 or 861

Jaz sem kupil na ebayu.co.uk za 60 funtov 36 + 24 poštnine, Foot pack 775

Èe se malo potrudiš na ebayu, boš sestavil komplet z Alu prečkami in poštnino za cca. 130 - 140 EUR. Se pa splača to v Angliji kupovati, zaradi šibkega funta...

Lp

G

BT-C5

Citat od: Picdriver;72325Kje si kupil in koliko je bila cena? Bi naredil kako fotko zamen in pripel na forum, please ;-)

V Avstriji(139€),bom poslikal,ampak mi nekaj cvili med 70-150km/h!!

carot

Zdravo,

jaz imam komplet:
- Thule Rapid Railing 757
- Aero Bar 861

Lp

Picdriver

@gordan
Se strinjam, da se v angliji sedaj splača kupovati. Pri nas bi podoben komplet prišel ca. 160 € (mimovrste). Tudi sam se poslužujem nizkega tečaja funta, ampak bolj za nakupe športne opreme.

@BT-50
Meni so originalne prečke na XP-ju tudi tulile ampak samo dokler nisem imel nič gor. Kakor hitro sem namestil še nosilce za kolo je bilo pa vse OK.

@carot
Hvala. Samo potrjuješ to, kar sem dobil iz "kalkulatorja" na spletni strani Thule.

gordan

Citat od: Picdriver;72400@gordan
Se strinjam, da se v angliji sedaj splača kupovati. Pri nas bi podoben komplet prišel ca. 160 € (mimovrste). Tudi sam se poslužujem nizkega tečaja funta, ampak bolj za nakupe športne opreme.

@BT-50
Meni so originalne prečke na XP-ju tudi tulile ampak samo dokler nisem imel nič gor. Kakor hitro sem namestil še nosilce za kolo je bilo pa vse OK.

@carot
Hvala. Samo potrjuješ to, kar sem dobil iz "kalkulatorja" na spletni strani Thule.

Kalkulator da ven primarno 775, opcija pa 757. Meni so v trgovini, ki prodaja Thule, 757 odsvetovali. In... 775 je nižji, lepši, 775 je višji bolj tovorno izgleda.

BT-C5

evo še slike..

..razmik med spred.in zad.nosilcem je povečan za 12cm,to so tiste pike na saneh(standard je cca.70cm)

1

BT-C5

2

BT-C5

3
..to bi naj bili proti hrupni difuzorji