Tetin BX (in lučka za olje)...

Začel/a Zeko124, April 17, 2010, 08:36:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Ojej, kje vidiš bavbav.

BX 15TGE je relativno varčen (dobro nastavljen, kar ti bo Toni znal narest, pije komot okrog 7,5l mešano, kar je dobro), registarcija je ugodna, ker je v razredu 51-60kW, verjetno je v mnogo bolj voznem stanju kot AMIji, pa imel boš relativno varen pri avto. Pa počasi AMIja rihtal.
OK

LP
Primož

Zeko124

Citroenovc, nedvomno me zdaj že tolko poznaš, da veš, da sem te stvari že sam nekajkrat pretehtal. Avto je trenutno registriran in mi nič ne koristi-se še ne morem vozit. Nekaj mi pa vseeno še manjka do izpita. Rabim pa en siguren avto za vsak dan, kar za BX-a nisem popolnoma siguren-take stvari veste samo BX-arji. Èe bo ostal pri njih, bo sigurno še nekaj časa, potem, ko bom imel izpit, bom pa videl, kaj se da dobit. So pa BX-i sigurno vredni svojega (malega) denarja.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sasaljut

Zeko, postani BX-iksar, pa boš se začel štekat v te stvari..:emot64:
Btw, imam enakega BX kot tvoja teta; 15 TGE, l 94 bordo, 207780 km...

Zeko124

Huh, to pa sta potem čisto enaka praktično... To mi je pa dalo mislit, ta jih ima nekaj manj, kot 150.000, realnih.

Je pa sigurno še nekaj dela na tem avtu... Trenutno ga nimam kam dat, še prej bom pa naredil izpit... Bo počasi treba nehat delat na princip "najprej krav'ca pa pol štalca".

Kolko ti pa žre, kaki večji problemi? Lak kaj odstopa? Garažiran?

lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

dani77si

Citat od: Xandrej;84901Ko iz salona!:Hammer3:

za salon..
za salon pri binetu

Xandrej

Saj vidiš kaj oni sprašuje če je garažiran pa če so problemi z njim pa če ima še prve gume gor pa če pije več ko 5 litrov pa... če je še slučajno zraven nove zimske gume na original platiščih pa če ima rostfraj avspuh že gor... :take_picture:

dani77si

pa esp in avtomatsko štiripodročno klimo..da o osmih airbagih ne govorimo

sasaljut

Lak je ODSTOPIL tako da več ne odstopa, to je kar se strehe tiče , drugje je dosti boljše (ker je vse drugo manj nastavljeno soncu..pardon,garaži..)
Pije min 6,9 max 9,1...
Imam ga  od 2006. Od tedaj sem zamenjal vse buče, spredna amortizerja, hobotnico, crknil mi je modul vžiga, potem bobina in nazadnje ventil zapiranja gretja ki sem ga, hvalaMichoBX-u (zaenkrat) uspešno popravil..
Čez poletje ga skoraj ne vozim ker imam tudi Dyane, in takrat nimam (skoraj) nobenih problemov z njim. Ko ga potem jeseni upalim se po navadi začne veselica..
Ampak, popravila niso tak bav-bav, deli (razen ventila zapiranja gretja..) se dajo dobit, vožnja je pa C A R S K A!!! In ko sestejes 35000 sit plus vsa omenjena popravila te lahko, v primerjavi s tipi ki jim nove makine pijejo cca 5,6 litrov in so pri tem krepko v kreditih, boli patka kolko ti pije!

Zeko124

Torej BX je še vedno na prodaj za zelo ugoden denar, registriran do junija letos.

Èe je morda kdo zainteresiran naj mi piše na ZS.

LP

www.keramika-genorio.si

2sv

ja ka pa če bi ga ti zase kako imel da nebi amia popravljal

aXe-XM fan

kaj je zdj to, zeko, men pa tut nisi nič omenu? :argue1: hec hec :D

Reci ji, naj ga zate prišpara... se bo že najdu plac, ni kej ;)
LP

Zeko124

Tako... BXa je prejšnji teden brez moje vednosti na žalost odpeljala kompanija Strojan, kakšna usoda ga čaka se pa ve...

R.I.P. , tema se lahko zapre.

www.keramika-genorio.si

garac

juhuhu, -1 počasi se jih bomo rešili
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/