Tetin BX (in lučka za olje)...

Začel/a Zeko124, April 17, 2010, 08:36:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tiki

Samo vrjetno nebo nobenemu prav ko bo zaribala mašna in bo BX samo še za na dinos...:argue1:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Zeko124

Zadeva z lučko za olje je urejena (nisem uspel sicer zvedet, kako), problem tiči še v hidravliki, ki pa jo bo rihtal Jerovšek. Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

@Zeko

Kako je zdaj tetin BX? Poštiman kot se zagre?

Se vozi z njim?

Hidravliko so poštimali?

Lp
Goran

Zeko124

No, takole je, če avto koga interesira, naj me kontaktira...

Je naprodaj, ampak ne za vsak denar.

Avto ni gnil, ker je s primorske. Kot vidite s slik ni nek biser lepote, je pa tehnično solidno ohranjen.

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

res je, BX je zelo težko prodat za denar
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Zeko ... ne bo zaslužka :Hammer3:

Bronco ga je na forumu mal nazaj ponujal, za odpeljat .. pa ni bilo kandidata.

Zeko124

sem videl ja... =). Ja zaslužka itak ne, puf se pa itak dela BX-ih.

Sej ni nuja proda(ja)t, saj sem napisal, če koga zanima, če pa ne bo pa pri njih ostal ;))

www.keramika-genorio.si

dani77si

in najbrž do konca propadel glede na to da je že sedaj v slabem stanju

zalarsim

Kolk je pa cena tega tetinga Bx-a če ni skrivnost....in kakšen motor ima ?

Zeko124

Citat od: dani77si;84602in najbrž do konca propadel glede na to da je že sedaj v slabem stanju

ja prav šparal ga ne bodo verjetn, ni v tako slabem stanju, samo na zunaj pa ni biser, sem že napisal...

@zalarism, maš ZS:BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

Gox

Pol je cena ziher 500€ + , če ne upate javno povedat :bombs:

Neumno se mi zdi prodajat neko stvar, pa skrivat ceno ... ???

Pol prodaja ni resna, ha ha :Hammer3:

michoBX

Škoda je, ker bxi nimajo niti spoštovanja več - avti so enostavni, cenovno dostopni deli, edino časa mora lastnik imet da se ukvarja z njim. Potem zadeva lahko špila. Samo se je treba vozit in vlagat v avto.

To je tako ko pes, če je skos na ketni, pa enkrat na dan se mu da jest, pol ne morš od njega pričakovat zvestobe...

Ma drugače ga pa ti zeko uzemi, pa porihtaj, bo mnogo ceneje, kot sanje o tvojem amiju. Pa če se malo organiziraš maš lahko tipitoi avto v parih tednih. Èe res samo zunajni izgled peša...
Hja, dougcajt mi je ja...

Zeko124

Gox, mal razumevanja prosim... Lahko ugibaš kolikor te je volja in ne da ne upam javno povedat ampak mi ni od tega, ker se sicer utegne vneti dolga in verjetno brezpredmetna razprava.

To je nekaj takega kot "cena po dogovoru".

Micho: takelele stvari sem jaz že malo preštudiral, zaenkrat ne. Èe bo ostal pri njih doma, ga mogoče vzamem, ko bo narejen izpit. Moti me pa predvsem poraba.

www.keramika-genorio.si

michoBX

Relacija 6,5L AC 7,5, mesto 8,5. Kaj boš potem dizla kupil al kaj :) Èe kuri več, potem ni samo zunaj pobuškan, ima tudi prebavne motnje.
Hja, dougcajt mi je ja...

Zeko124

ja mesto menda žre 9. bi blo treba kako stvar še nastavit, to sigurno. Ja če bi mel BX-a bi bil kvečjemu za vsak dan. Èene na registracijah bankrotiram v enem letu. Bom videl, kak se bo odpletlo.

www.keramika-genorio.si