Nakup novega Berlinga!?!

Začel/a klinger, April 03, 2010, 01:00:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Rafter

Vsaka vam čast s porabo, meni 95KM 1,6 VTI pije med 9,5 in 10,5... :)

Jossef

Sliši se kot da spredaj poka...
In kaj naj bi bilo to narobe...?

jmulec

Tako kot sem rekel ga  prvih 5000 km  vozim v glavnem na 2000 obratov,kar se mi zdi tudi najlepša vožnja.Relacijske vožnje pa na 3000 obratov,kar pa ustreza hitrosti 130 KM/H.Drugače pa spremljam promet daleč naprej in prej odvzamem plin ,oziroma vozim enakomerno kolikor se le da.

funfek

Da ne bom samo hvalil avta:
tudi meni se je po dobrih 6 mesecih uporabe pojavila stvar za reklamacijo iz spiska znanih napak, in sicer se je začela luščiti barva na notranjem ročaju šoferskih vrat. Vse ostalo OK.
Naročil sem še strešne prečke (original Citroen), nosilec smuči imam stari (Thule).

Lp

Renark

Citat od: Jossef;86081Sliši se kot da spredaj poka...
In kaj naj bi bilo to narobe...?

to ti poka spredaj nosilec- vpetje amortizerov.
 To sem opisal že v enem od prejšnjih postov, pri eni drugi temi -Težave

pasteta

po enem letu oz. cca 20.000 prevoženih kilometrov. Reklamacija za:
- odvit vijak šipe - zadnja drsna vrata,
- preluknjano tesnilo vrat - zadnja drsna vrata,
- pokanje volanskega mehanizma...

Vse popravljeno v enem dnevu.

ggorenc

:emot4:

Jaz ne vem a se vi zajebavate ali vas dejansko tako molzejo in nategujejo? Da dobim jaz tak poizdelek jim ga v salon zapeljem in povozim magari tri prodajalce zraven.

Renark

Citat od: ggorenc;86744:emot4:

Jaz ne vem a se vi zajebavate ali vas dejansko tako molzejo in nategujejo? Da dobim jaz tak poizdelek jim ga v salon zapeljem in povozim magari tri prodajalce zraven.
Ne misli si da je pri drugih znamkah kaj boljše, vedno se nekaj najde, moreš vedet da v
tovarni avto pade iz traka na cca 3 min, tak da ?????:emot112:

Erika

Sem zelo zadovoljna z mojim Berlingom, prostoren, vožnja z njim je zelo udobna, pije pa kakor voziš :), do sedaj mi ni delal nobenih težav. lp

pasteta

Update... pokanje volanskega meganizma, rešitev je, da prestaviš položaj volana (ven/not, višina) in nekajkrat obrneš volan. Nato nastaviš nazaj na prejšno pozicijo.
Problema ni več!

Jossef

mitjanj

Sam sem nekaj mesecev lastnik Berlingota 1,6 dizel, imam 6t km pa zaenkrat skoraj brez napak.

funfek

Po 9. mesecih uporabe je bil danes Berlingo 1,6 Hdi na 1.rednem servisu na 20.000 km (olje+filter sem menjal prvič že na 10.000 km). Cena 161 eur, v garanciji so mi menjali še notranji ročaj šoferskih vrat (luščenje), drugih napak (zaenkrat) ni. Vožnja udobna, poraba 6,5. Z avtom sem zaenkrat zelo zadovoljen.

Lp

MSrougeZX

Na kerem servisu so ti menjali ročaj vrat...meni na C5 nočejo, pa se mi tudi lušči malo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

bingo

Presneta banda!
Meni so leta 2007 menjali notranje ročaje vrat (luščenje), pa sem že takrat rekel, da naj se kaj naučijo na starih napakah....tako bi človek pričakoval, da se bo čez 4 leta naredilo "alu" ročaj....al pa več laka čez, GRRRRR