Avion naredil lužico

Začel/a Picdriver, Marec 28, 2010, 08:04:54 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BT-C5

Zjutraj, ko je še tema se vsedem v C5 obrnem ključ,kokpit se prižge pritisnem na lunico(zatemnitev)in dan je popoln....:emot77::emot77::emot77:

Picdriver

Zanimivo, meni je tudi všeč "lunica"! :BigThumbs:

Na XP nisem niti enkrat uporabil te funkcije, na C5 pa praviloma vedno, ko se zvečer utrujen vračam domov in me ves ta "blišč" že skoraj moti. :ADemoticglass:

Osti

Citat od: DejanO;70790Kako pa je vožnja s tem motorjem, pospeški, poraba,...
Varianta je še BMW (Mini) servis, če še avto cityju ne bo nič jasno okrog tega motorja.
Ne takoj obupati in avto prodati, lahko je samo mogoče kakšna nazategnjena "nedolžna" stvar ali pa,..
Jaz delam v Hočah, lahko se po 15.h kje dobima na kavi. 040/33-88-10

LP, dejan

vožnja je super, pospeški prav tako glede na to da je 1,6 mašina in je avto kar težek, poraba pa precej večja od podatka iz kataloga; pri mestni vožnji ne pridem pod 12l, na avtocesti pa brez pretiravanja (120,130 km/h) ne pade pod 8l.
Problem je še, ker je tank samo 55l (čeprav v knjigi piše cca 71l in tudi na servisu jim ni jasno zakaj ima ta model tako mali tank) in sem stalno na pumpi...
Za ropot pa sedaj trdijo da ruži zračna loputa kompresorja in da je to normalno.

Xandrej

Kaj nov C5 III nima senzorja da avomatsko vrže v nočni način? Meni to sam naredi nič ne rabim stiskat...

nostra

Citat od: Xandrej;70898Kaj nov C5 III nima senzorja da avomatsko vrže v nočni način? Meni to sam naredi nič ne rabim stiskat...

...nima (vsaj moj ne)

Xandrej

C5 II moj pa ima... Ko je tema sam zatemni notranjost ter LCD se preklopi v nočni način v nežno modro barvo. Podnevi pa je barvni...

BT-C5

moj tudi nima,verjetno pa bi se to dalo nastavit z softwarom,glavno da se lahko zatemni..

Citroenovc

Citat od: Xandrej;70898Kaj nov C5 III nima senzorja da avomatsko vrže v nočni način? Meni to sam naredi nič ne rabim stiskat...

Ja moj C5 II ima senzor ampak zadeva ne deluje. Bojda dnevne luči zajebejo zadevo oz nek softwerski problem al kaj jaz vem ...
kar mi ni jasno zakaj - ker na taščinem C3 pa vse lepo funkcionira ...
OK

LP
Primož

Picdriver

Nima. Zakaj bi ga pa moral imeti ;-)

Imam še eno vprašanje okoli nivoja olja. Lahko preverite, kakšen je nivo olja pri vaših hidravličarjih. Pri mojem olja namreč, razen takrat, ko je avto v najnižjem (recimo park) položaju vozila, v posodici sploh ni videti. Šele ko avion spustim v najnižji položaj, se nivo olja komaj dotakne spodnjega roba mrežastega lijaka. Naslednja stvar, ki me malo skrbi je ta, da je olje precej spenjeno. Je to normalno?

Citroenovc

A ti govoriš o hidravličnem olju?

Pri mojem (sicer C5 II) je posoda itak zakrita in se nič ne vidi.
OK

LP
Primož

Xandrej

Vsi imajo zatemnjevanje armaturke tudi C5 III, bo treba baje malo navodila prečitat so rekli pa bo. Èe ima moj nevem zakaj nebi tile novi imeli. Spredaj na armaturki imate tak senzor in on vidi ali je tema ali ne...

Picdriver

Tisti senzor na armaturki je za jakost "osončenja" in deluje s klimo.

BT-C5

saj boljše da nima avtomatsko,ker je tudi z lučmi pomoje malo problem.Namreč,če se skozi dan pelješ MB-LJ se pri predorih vedno prižigajo in ugašujejo in nevem če je to za xenonke in vžig.tuljave ravno dobro,tako da je to ravno dobro ,da lahko ročno vklopiš in izklopiš razen seveda senzorja za dež!

Dr. MadMan

Avtomatska zatemnitev deluje samo z navigacijo. V nasprotnem ne deluje. Je pa res da je to potrebno nastaviti. Meni do v C5 II deluje prav lepo, v bratovem, ki nima navigacije pa to ni mogoče nastaviti. To je pač eden od mnogih plusov če imaš navigacijski sistem. :BigThumbs:
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Picdriver

Citat od: BT-C5;70930saj boljše da nima avtomatsko,ker je tudi z lučmi pomoje malo problem.Namreč,če se skozi dan pelješ MB-LJ se pri predorih vedno prižigajo in ugašujejo in nevem če je to za xenonke in vžig.tuljave ravno dobro,tako da je to ravno dobro ,da lahko ročno vklopiš in izklopiš razen seveda senzorja za dež!

Okoli teh avtomatskih luči imam tudi jaz pomisleke. Problem je v tem, da vsako pot ponavadi začnem in končam v neki garaži. Torej v štartu luči gorijo, nato ugasnejo, na koncu pa se zopet prižgejo in tik po tem ugasnejo. Mislim, da je za luči bolje, da se enkrat prižgejo in npr. 30 min gorijo, kot pa da se v 30 minutni vožnji vsaj 2x prižgejo in ugasnejo. Poleg tega pa, roko na srce, avto tudi lepše izgleda s prižganimi xsenonkami, kot pa s tistimi dnevnimi brljivkami.