Moj rouge Avion (C5 tourer 2.0HDi 140 FAP)

Začel/a MSrougeZX, Marec 15, 2010, 10:15:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

nest

Opisi posameznih servisnih storitev v priloženih slikah...

MSrougeZX

Evo najbolj sveža novica....ne ravno dobra...nove šobe so notri in ni nič bolje...tester ne pokaže nobene napake-niti  enkratni...tako da avto ostaja tam čez praznike ker po praznikih pride nek mojster iz KP pogledat. Jebat ga....
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

BT-C5

na Nemškem forumu sem zasledil,da prihaja nova verzija nadgradnja softwera prav za te(podobne) težave!
Upam da bodo tukaj uspešni!

http://www.c5forum.de/viewtopic.php?t=10690

Lp.

dobek

Citat od: nest;113206Ko so meni zamenjali zunanje samozatemnitveno ogledalo, je prišlo 300 € + delo. Tako da potem na tistih 475 € doplačila za garancijo gledaš malo drugače. V vsakem primeru pa svinjarija glede cen rezervnih delov.

hmm..meni je do zdaj se vsako menjavo ogledal placala zavarovalnica (kombinacija stekla/luci na ZM, brez komplikacij ponavadi)
:burn:

MSrougeZX

...no zaenkrat nič novega...še vedno se vozim z C3...na C5 so menjali že nekaj stvari, ampak je tresenje še vedno prisotno...nazadnje nek regulator, pa se je izkazalo da tudi to ni, sedaj pa se spet čaka na odgovor od neke nemške platforme, od koder dobivajo navodila kako naprej...tako da imam občutek da bo še to en čas trajalo...bil baje tudi nek mojster iz KP ampak zaenkrat brez uspeha...v ponedeljek bo že 3 tedne...še malo pa bom pozabil da ga sploh imam...najraje bi kar vzel nek drug nov avto pa me boli za vse...
...evo še ena slika na brzino, sem se danes vračal z dopusta in sem škočil povprašat in pogledat če je še cel...
R5 e-tech 2025

BT-C5

..jah res sranje,tega se je najbolj za bat,da avta skup ne spravijo že 14 dni!
Pa ob današnji tehniki bi to lahko bilo bolj ažurno,avto naredijo potem pa ne znajo popravit,koja je tu fora ej..!
A so ti AGR zamenjali(regulator izpušnih plinov)!

Lp.

north

Važno da je nadomestni avto za ostalo te lah briga kaj neznajo neke prave diagnoze postavt?
Citroën - Creative Technology

dvorjan

Bo pa pol avta novega, sedaj ko menjajo vse po spisku. Tudi to ni slabo, ceprav neprijeten obcutek ostaja ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Vrjemi če bi superduper pametna lexia napisala kaj je narobe bi menjali pa gremo dalje ko pa lexia ne ve pa 10 glav ne ve potem pa je hudič tukaj...

BT-C5

ne vem no,glede na to,da je to 2.0Hdi kateri letijo že 10 let,tudi Fap je že stari znanec ne bi smelo bit nekega "neznanega" problema!
Èe motor pravilno ne deluje "verjetno" ni kriv levi blatnik ali pa sopotnikov vzglavnik!!

Lp.

MSrougeZX

Èe bo še malo sedel ta hudič v mojem C5 bom mu hitro tablice dol potrgal in jih zalepil na DS4, verjetno.
R5 e-tech 2025

zlikovski

Sem ti glih hoto napisat da ga do nadalnjega odjavi zi prometa, dobiš vsaj nekaj evrčkov nazaj dokler to porihtajo.

BT-C5

Citat od: zlikovski;114078Sem ti glih hoto napisat da ga do nadalnjega odjavi zi prometa, dobiš vsaj nekaj evrčkov nazaj dokler to porihtajo.

eh daj no,potem bi samo za lastnike C5 morali imeti posebej pisarne za odjavo-prijavo:)

Lp.

Rook

Huh, pestra tema. Sem malo prebiral tvojo temo "cuci" pa me vse kar malo spominja na moj avto. Žal jaz nisem imel več garancije tak da sem vse keširal. So mi pa menjali tud vsemogoče. Tudi sam sem bil brez avta 1 mesec....  Vso srečo in veliko živcev.

Rok

mitja12345

fajn da je pod streho in da ni v prahu, da se nič ne gradi zraven....nebom nič več rekel :)