Moj rouge Avion (C5 tourer 2.0HDi 140 FAP)

Začel/a MSrougeZX, Marec 15, 2010, 10:15:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BT-C5

eni so res pravi asi,kot da se pogovarjaš z človeško ribico( ne slišijo,ne vidijo ipd.):)
Lp.

MSrougeZX

Ne vem kdaj ga dobim nazaj....trenutno slabo kaže...sem danes klical kolega ki tam dela in NISO krive šobe..žal...tako da se še dalje išče napaka...nimam ravno dobrega občutka...pustimo se presenetit. Še malo pa bom obupal nad tem avtom...če bi mi kdo lahko garantiral da bo manj kvarljiv DS4 1.6HDi bi ga v tem trenutku menjal.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Mike666

Heheh jaz pa se lepo z mojomi starimi šajtrgami furam brez kakršnih koli problemov. Ko začne cukat te vem da je žejen pa ga treba nalit hehe. ;)

mitja12345

cuci, čudim se, da cenovno drag avto takole začne nagajat...into proti koncu garancije :(
upam da zrihtajo, pa da bo delalo!

Flukturr

Citat od: mitja12345;112447cuci, čudim se, da cenovno drag avto takole začne nagajat...into proti koncu garancije :(
upam da zrihtajo, pa da bo delalo!

Èe bom jaz imel opcijo 5-letno garancijo kupit za 600€ kot je bila junija, skočim takoj.
Èe bom imel možnost jo kupit vsaj za 1000€ kot je bila opcija marca, bom stisnil zobe in jo kupil.
Èe jo bom pa moral kupit za 1500€ kot je sedaj, bom sicer klel kot hudir, ampak jo bom kupil...

Kakorkoli obrnem tisti popust pri avtu, vedno nekje noter dobijo.
lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

MSrougeZX

ravno videl reklamo za P508 in vidim garancija 5let...po kaki logiki...ce je pa ista grupacija, deli, motorji.
R5 e-tech 2025

ModelJT

Citat od: MSrougeZX;112455ravno videl reklamo za P508 in vidim garancija 5let...po kaki logiki...ce je pa ista grupacija, deli, motorji.

Privabljajo kupce. Samo 7 let kot jih ima Kia si pa ne upajo dat hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Flukturr

Citat od: MSrougeZX;112455ravno videl reklamo za P508 in vidim garancija 5let...po kaki logiki...ce je pa ista grupacija, deli, motorji.

Nov avto... Nova C5 bo tudi imela 4 leta garancije. 5 let pa še vedno ne, ker so trdovratni... Citroene kupuje specifičen folk, ki plača raje dodatno garancijo kot se vozi v drugem vozu.
lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

BT-C5

.še dobro,da sploh obstaja podaljšanje garancije!!
Tudi gledal 508,samo sem še premlad za taki avto:)
Lp.

mitja12345

Citat od: Flukturr;112450Èe bom jaz imel opcijo 5-letno garancijo kupit za 600€ kot je bila junija, skočim takoj.
Èe bom imel možnost jo kupit vsaj za 1000€ kot je bila opcija marca, bom stisnil zobe in jo kupil.
Èe jo bom pa moral kupit za 1500€ kot je sedaj, bom sicer klel kot hudir, ampak jo bom kupil...

Kakorkoli obrnem tisti popust pri avtu, vedno nekje noter dobijo.
lpF
ali pa se enostavno sprijaznit in it na drugo znamko?!

Flukturr

Citat od: mitja12345;112470ali pa se enostavno sprijaznit in it na drugo znamko?!

Glede na tole temo (http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=7470) in dolg spisek Citrotov ki jih imajo ljudje enega za drugim ,se mi zdi, da je sprijaznjenje ko si enkrat res okužen kar težko ;)
lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

MSrougeZX

Tak bom rekel...nekaj časa nazaj sem razmišljal kaj bi lahko vozil namesto c5 in da ni citroen, pa da bo sigurno nekaj let delovalo brez napake...tudi z kolegom mehanikom sem debatiral...zaključek: vsi novi avti so za en drek kaj se tiče zanesljivosti...sploh ne bom našteval napake pri drugih proizvajalcih...sploh ni važno če je nov avto za 10, 20, ali 30 tisoč€...dosti je tudi od sreče odvisno...naj mi ga samo popravijo in to je to...če pa ne bo šlo bom pa vzel nekaj novega, ugodnega in upam da bom imel več sreče...oz. da bo dlje časa mir.
R5 e-tech 2025

mitja12345

Sam ni pa Citroen leta 2010 dosegel 2. mesto najbolj pokvarljivih avtomobilov za brezveze. Tudi to nekaj pomeni... nalimal bom vir ko ga spet najdem. Ja tudi meni bo težko iti na drugo znamko, ker sem spoznal zelo veliko "fejst decov" :) ampak zdi se mi nesmiselno, da se še trudim oz. se tolažim da ni nič narobe....Samo za primer, mami sem kupil Toyoto Yaris, 1.0 motor, dnevno dela čez 100 km, v dobi enega leta ima porabo 4,3 litre in še ve ne, da ga ima....tanka in to je to! Ne pravim, da je druga znamka boljša, ampak mi da misliti, da znamke, katere prodajajo svoje modele po celem svetu dajo več na kvaliteto in teste...moje osebno mnenje....in ne obtožujem Citroena!

superca13

Citat od: MSrougeZX;112483Tak bom rekel...nekaj časa nazaj sem razmišljal kaj bi lahko vozil namesto c5 in da ni citroen, pa da bo sigurno nekaj let delovalo brez napake.

Takega avta ni za novodobnega lastnika. Ljudje smo vedno bolj pikolovski , prezahtevni in kot taki bi še na Bentleyu našli "serijsko napako", tresenje, škripanje, pokanje, zanič avtomatski menjalnik ipd :)
Avti so že OK, kupci /lastniki smo po mojem mnenju glavni problem. Iščemo dlako v jajcu in nato tečnarimo na srevisih.
Moj kolega tudi nima problemov s svojim VW. A ko se jaz vsedem v njegov avto vidim 10 problemov, on ne vidi nobenega.