Moj rouge Avion (C5 tourer 2.0HDi 140 FAP)

Začel/a MSrougeZX, Marec 15, 2010, 10:15:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BT-C5

..bolj kot kvarjenje avtov,mi je pomemben res dober servis!
Sem gledal Forda ampak samo zaradi servisa v mojem okolišu ga nisem vzel in še katera znamka bi se našla!
Bil sem pa zelo,zelo zadovoljen na Peugeotu v MS in če mi bo C5(servis) še malo živce pil,nevem če ne bom zavil tja kaj pogledati!
Saj veste kako je,ko enkrat začneš gledati te že imajo:)--
Lp.

Xandrej

Ne razumem če se stvari dogajajo v garancijsem roku pa se stvar pokvari kaj češ naredit? Res je, da se citroen otepa teh garancij ko hudič križa, je pa tudi res kot je napisal, da so ljudje našopani z vsem možnimi teorijami iz televizij iz nekih pravic itd itd... smo tudi pikolovski kar je pa tudi prav saj človek dandanes mora kar lep čas delat, da odplača vozilo v rangu C5 oz. dandanes si ga malokdo lahko privošči iz trgovine. Zakluček tega je da dandanes VSI avtomobili so za en velik qurac če kdo misli, da bo odkril toplo vodo pri drugi znamki se je kratkomalo zelo zelo zmotil...

Saj nobena tovarna sklopov ki crkujejo ne dela sama ampak jih kupuje pri dobaviteljih. Èe je sklopka tukaj crkuje crkuje pri najmanj 100 drugih znamkah saj valeo dela teh kuplung da te kap, če je sklop varovalk v luliki spet magneti mareli ali bosch ali siemens ne dela samo za C5, če je hin šoba malo vprašajte kako jih menjujejo druge znamke pa bote vidli.

Te raziskave so za v luliko. Beriete nemše revije ki vam perejo možgane (prevedeno v vse jezike) ki opevajo ta njihova draga vozila da te kap v vsakem testu zmaga dojčland in nikoli ne priznajo če kdoroki naredi boljši in lepši avto. Meni osebno pa je nemška avt. industrija tak dolgočasna  da nemorem vrjet kak gre človek po neki audi ko pa so vsi isti ali vzameš A4 ali A5 ali A6 ali A8 ali pizdematerne pa je vse isto pa naj se jebejo za to dolgocajtno pizdarijo ko bi se naveličal avta čez 3 dni ... Ne vem no.... Tukaj lahko debata teče 2 leti pa bo zaljuček vedno isti ni tu tople vode... Tak kot napizujejo z temi dizli pa bencinci pa nekimi električnimi pa nekimi hibridi to je sama nategancija nihče ni zaslužil še nikjer saj je sistem tak naravnan da nikoli nihče nebo obogatel na tak način to si trendi kaj češ!

BT-C5

..mater si se razpištolo,bodimo srečni,da avti crkujejo,a ne!
Drugače se še poznali nebi:)
Lp.

Xandrej

Nikjer ne pišem da je fajn da crkujejo samo to je pač danes tak. In ne samo pri avtih vse crkuje! Poglej TV danes ga dobiš za mali dnar vprašaj fotra kolko mesečnih plač je moral dat za tv pred 40 leti? Zato pa je to delalo danes pa to vse čajniz roba ki vemo, da to ne dela glih dolgo...

MSrougeZX

V garaži doma je še vedno beli C3...zaenkrat kaže da niti jutri ne bo drugače.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Jerry69

Jah, kaj pa vem.

Meni se pa zdi, da avto ranga C5 ne bi smel met takih šlaparij kot so tresenje itd.
Gotovo je res, da se tut pri drugih avtih pojavljajo podobni problemi. Ni pa v redu, da se moremo s tem kar sprijaznit.
Namreč tak avto stane cca 25k€ in da ti po enem letu cuka, trese, gre kuplunga in še ostale pi..., to si firme enostavno ne bi smele privoščiti - vsaj ne v tem rangu.
Res škoda, da se dela vse na minimum. Gotovo pa to ni dobro za znamko, ki ni Nemškega porekla. Se spomnem kako je bilo z Lagunami 2 - so jim kar po tekočem traku menjali mašine. Še danes, ko že zdavnaj ni več teh problemov ne morejo prodat novih lagun, kot bi si želeli. Imajo še vedno črni madež. Eh, to je za v drugo temo... :Hammer3:

LPJ

Flukturr

Citat od: Jerry69;112562Jah, kaj pa vem.

Meni se pa zdi, da avto ranga C5 ne bi smel met takih šlaparij kot so tresenje itd.
Gotovo je res, da se tut pri drugih avtih pojavljajo podobni problemi. Ni pa v redu, da se moremo s tem kar sprijaznit.
Namreč tak avto stane cca 25k€ in da ti po enem letu cuka, trese, gre kuplunga in še ostale pi..., to si firme enostavno ne bi smele privoščiti - vsaj ne v tem rangu.
Res škoda, da se dela vse na minimum. Gotovo pa to ni dobro za znamko, ki ni Nemškega porekla. Se spomnem kako je bilo z Lagunami 2 - so jim kar po tekočem traku menjali mašine. Še danes, ko že zdavnaj ni več teh problemov ne morejo prodat novih lagun, kot bi si želeli. Imajo še vedno črni madež. Eh, to je za v drugo temo... :Hammer3:

LPJ

Ja, to je res.

Naše C5-tke bomo pač morali zvozit do konca, ker bodo stare imele nizko ceno, oz. jih bomo težko prodali.

LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

BT-C5

..če bodo šle nekje 10 let potem so tak odslužile,bolj se bojim,da bomo po 5 letih vsi obupali!
Druga plat zgodbe-v Nemčiji se  na 240HDI čaka do 6 mesecev,160HDI do 3 mesece ipd!

Lp.

superca13

Citat od: BT-C5;112570..če bodo šle nekje 10 let potem so tak odslužile,bolj se bojim,da bomo po 5 letih vsi obupali!
Druga plat zgodbe-v Nemčiji se  na 240HDI čaka do 6 mesecev,160HDI do 3 mesece ipd!

Lp.

Verjetno zaradi menjalnikov (Aut) pride na 6 mesecev.
3 mesece pa je tak normalno, če naročiš avto po svojih željah.

Xandrej

Ja zdaj pri (ženskem spolnem objektu, ki je namenjen razmnoževanju, porodu ter lulanju) nimajo rdeče barve, da bi avte štrihali v rdečo... Pa to te kap... Ker rdeča barva tudi prihaja iz Japonske neboš vrjel iz fukošime...

Gox

Andrej pazi malo na jezik prosim, da te ne bo treba cenzurirat ... vedno več piz*****er imaš po tvojih postih.

BT-C5

..no,pa saj človek se hitro zmoti:)

Foku-Fukošima se zgodi,vidiš da je jezen,ker ni rdeče..
.samo Dacie pa tudi nimajo v lila barvi..:)
Lp.

Xandrej

Citat od: Gox;112580Andrej pazi malo na jezik prosim, da te ne bo treba cenzurirat ... vedno več piz*****er imaš po tvojih postih.

:Hammer3:

Sem popravil če že ti nisi mogu če te je kot admina motilo. ;)

franci

Citat od: Flukturr;112569Naše C5-tke bomo pač morali zvozit do konca, ker bodo stare imele nizko ceno, oz. jih bomo težko prodali.

LPF

Eto, vse je za nekaj dobro...

Jaz namreč nameravam počakat točno to, da se bo dobilo c5 III za en tak denar, ki bo tudi meni nekako ustrezal... Pomalem upam, da bodo čez dve, tri leta c5-ke tretje generacije zlezle globoko pod 10k €, to pa me že počasi začenja privlačit. Do takrat mi bo pa "enka", v to sem prepričan, dobro služila...

MSrougeZX

Ja, boš dobil pod 10, samo delujoče bodo zgonjene in bodo imele ogromno prevrtenih km na števcu, tiste z malo km pa na pol pokvarjene....

Pa te vaše blodnje prestavite v kak drug post...

Glede C5 še nobenih novosti..še sreča da testni c3 ni rdeč in nima 1.6 vti motorja...drugače bi ga kar obdržal doma namesto c5.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil