Bela karavanka naprodaj...

Začel/a dexterboy, Februar 26, 2010, 04:41:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

gregor

Dexter, piše tudi da je Activa, ampak je hydractive. Activa karavanke nikoli ni bilo.
Pa originalne Exclusive felge so se nekje izgubile.  Pa 4 airbage ima, ne dveh.
Nosilcev amortizerjev se za V6 ne dobi več novih, da ne bo kdo presenečen. (Jaz še imam dva dobra.)

Bela karavanka TD ni moja, niti bivša.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Citroenovc

Ne da bi odprl avt.o.net, tako da ne vem, kaj je tam -> v SLO je dejansko bila prodana ena sama V6 karavanka - če se še spomnim, je bila rdeča. PA če se še prav spomnim, je bila v lasti enega od serviserjev ... Al je bila pa celo najprej Koprska pa potem njegova ... al tak nekak ...
OK

LP
Primož

psihopat100posto

tale srebrna karavanka V6 je v lasti mojega soseda, starejšega gospoda, občasno se je vozila tudi njegova hčerka z avtom, km proti 300 tisoč, stanje avta zelo dobro, mislim da je tretji lastnik, pa to ene 10 let ziher. Skratka ziher avto, s tem motorjem rariteta, ni nateg, gospod je ljubitelj citroenov, bil je avtoklepar včasih, porihtal dosti starih CX-ov itd......, lasti si tudi rdečo dijano katero je sam obnovil......, dexter tebi je itak predaleč da bi jo hodil gledat, prvi ki bo prišel pogledat pa bo itak kupil.......
lp

tomaz555

Malo off. Pa kje hudiča ti živiš, da je daleč?

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

psihopat100posto

Citat od: tomaz555;126963Malo off. Pa kje hudiča ti živiš, da je daleč?

sej enim ni daleč, enim pa je daleč, hudič je to!:BigThumbs:
lp:)

superca13

Citat od: psihopat100posto;126969sej enim ni daleč, enim pa je daleč, hudič je to!:BigThumbs:
lp:)

Take imam najraje, ki jim je vse predaleč.:Hammer3: Slovenijo prevoziš od enega do drugega konca v smešno kratkem času. Kot da se s picikli ali konjsko vprego vozijo in potrebujejo najmanj 5 dni iz LJ do MS...
Najdejo se celo taki butalci, ki bi radi, da jim kar lastnik pripleje na drugi konec SLO pokazat avto...

garac

Srebrna V6 je bila najprej službena v Kp al kako že, potem jo je imel Ovsenik v KR in, kot je napisal psihopat je najbrž to tretji lastnik.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

No evo, pol je pa to ta V6. Očitno sem si narobe zapomnil, da je bila rdeča ...

Aja, seveda ... rdečo imam v spominu zaradi Mihaelove V6 karavanke ...
OK

LP
Primož

dexterboy

@psihopat100posto, meni nikakor ni daleč, da bi se zapeljal, pa četudi na prekmursko ravnico :) Fora je v tem, da ima tole čudo V6 mašino in ne gre kar tako premontaža plina iz 4 na 6 cilindrov brez extra stroškov :( Drugače je pa lepo videti in brati za blondinke, da so še lastniki, ki jih čuvajo in ne delajo kot svinja z mehom. Èe kdo dela kot svinja z mehom, sem to jaz z mojimi možgani; v življenju sem zamudu, kar zamudt' se je dalo, pa še dva avta sta pri bajti, oba napačna :Hammer3: To, da sta Citroena, pa ni nič narobe, le modelska oblika ni prava.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

dexterboy

Je.ba je to, da mi je oblika xantie karavan zeeeelo všeč. Bolj kot C5, kjer mi sede na učke le C5 Mk II karavan, ki pa je cenovno zaenkrat še iz mojega ranga. In v dobrem letu, odkar iščem karavanko, sem našel SAMO eno dobro, ki pa je šla še isti teden. Za tisti drugo, kjer se je tu pisalo na veliko, ne vem, kakšna je bila. To, kar se je pa vmes pojavilo, je pa stara oblika ali pa ima veliko kilometrov ali pa sumljivega porekla ali so takšna buče, da glava boli... skratka, bere se, kot da bi jaz iskal iglo v senu, ampak to sploh ni res. Kar je pa bilo v redu, so bile pa cene krepko čez dva čuka in so že bile zelo blizu C5 karavank ter se posledično sploh ni splačalo. Dober primer je srebrna HDI karavanka, ki je trenutno naprodaj za 1400 in 315 tisoč km. Začetna cena je pa bila čez 2k. Potlej me res zanima, če je folk sploh resen ali ni? Skratka, o tem bi se lahko pisalo na dolgo in široko... tu imamo @gregor-ja, katerega aktivo noben ne želi pa je špica, naprodaj je za manj kot jurja, jaz pa baj bi dajal 2k+ za karavana?

Citroenovc

Ma fora je v tem, da če že v štartu vidiš samo probleme (recimo problem premontaže plinske napeljave - pač kupiš novo napeljavo, obstoječo pa prodaš skupaj z obstoječo Xantio/posebej), potem pač to ni avto zate. In si se prav odločil.

V6 Heuliezka je pa itak zelo poseben avto.
Naj najde dobrega lastnika.
OK

LP
Primož

Citroenovc

In pa, če gledaš samo skozi racio - potem boš težko prišel do izpolnitve želja. Ko sem kupoval BXa - bi za isti denar lahko dobil tudi že kako rabljeno Xantio letnika '93. Pa je nisem želel - ker je bila želja imeti točno in samo BX.
Ali je bila odločitev finančno racionalna? Nikoli.
Ali je bila odloočitev čustveno racionalna? Absolutno. Tako dobrega avta, ki je nudil toliko enih prigod in užitkov, dvomim, da bom še kdaj imel. Zato pa ostaja pri hiši in se trudim, da bo dočakal status starodobnika.
OK

LP
Primož

dexterboy

@Citroenovc, dal sem Prinsa v blondinko, ko smo bili še trije. Sedaj, ko smo štirje, bi prodal limuzino pa premontiral plin v karavanko. Tistih 600 evrov premontaže prebolim, saj je v garanciji in ni stara. Èe pa dam premontažo iz 4 na 6 cilindrov ap so to extra še dve brizgi in še malo več keša. Da prodam xantio s plinsko montažo, mislim, da ne bi vse skupaj dobil niti toliko, kolikor sem dal samo za plinsko montažo.
Zato kličem okoli tiste oglase, ki prodajajo C5 karavane bencinarje... ahh, dolga štorja, rabil bi časa krvodajalske akcije, da bi vse povedal :)
Pa sej ni tako slabo; zunaj sonce sije, bejbe že kažejo noge, ko pridem domov, dam babi eno vzgojno, pa če mi je vseeno hudo si pa odprem http://kdajbourastiri.com/