Bela karavanka naprodaj...

Začel/a dexterboy, Februar 26, 2010, 04:41:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gregor

Citat od: andraž;70096A si šel vprašat glede črpalke k Jelenu na Gomilsko? Ta je po mojih izkušnjah zelo dober, glede cen pa ne vem natančno kako visoke so v primerjavi z drugimi.

Ja, ravno pri njemu.
Sicer ni bilo za mene, ampak za enga kolega od Mike666.
Jaz bi dal gor Boschevo mehansko iz XMa.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

tct

Slovenija je poden za prodajo rabljenih avtov. Xantie so v enem letu v krizi padle pod vse registre, pa so dokaj zanesljivi avti in sila uporabni, tudi oblika (Bertone) bistveno odstopa od ostalih Citroenovih izdelkov, katerim dosledno kaj manjka.
Vsi bi najraje črnega Passata 2.0TDI, pa če je vsaka diza po 830€, in to tik po garanciji.
Mojster v Litiji mi je nazadnje za sinovega P207HDI kvalitetno in ceneno delal na pumpi in dizah.
http://www.max-diesel.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=26

mirchi

Citat od: gregor;70075Resno mislim. Te lucasove EPIC pumpe ti noben ne more doma predihtat, ker jo je treba potem skalibrirat al nekaj takega. Èe poznaš koga, ki to naredit za 200 eur, se priporočam. Meni je bila ponujena cena 500 eur. (Medtem ko mi za predihtanje boscheve pumpe računa do 100 eur)

Èe te že pri nakupu skrbi, za koliko boš prodal, potem glej vw :-)

Ne da ni vredna, prodaš jo težko za več.

Vinder Gotovlje pri Žalcu.Mam izkušnje z njim.pa ugoden je.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gregor

Kaj je zdaj s to rdečo, si šel gledat?
Èe bi kdo sam šraufal, na avtonetu sta dve karavanki 1.9TD v okvari, ena 250, druga 600E.
Jaz ne bom zagrabil, imam druge projekte. Sem pa pripravljen pomagat z nasveti.
Evasion 2.1TD 1999
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61

fizika

Bravo, točno tako, srce se mi joka za te avtomobile, iskreno rečeno!

karel

Citat od: mirchi;70390Vinder Gotovlje pri Žalcu.Mam izkušnje z njim.pa ugoden je.

To je pa res in tudi najboljši je v pri svojem delu:BigThumbs:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

dexterboy

Ahoj!

Evo, zopet malo pogrevam že neštetokrat pogreto juho :-)
Torej, zadeva je taka, da če bo fse po sreči, se maja širimo še za enega člana družine. In potlej si ne morem zamisliti, kako bomo šli na morje ali pa kam za nekaj dni, ker sem sedaj imel na strehi trugo čez 200 cm dolgo in široko za celo streho, pa sem komaj fse spravil notri :Hammer3:
No, da naum samo jokal (nisem edini, ki ima froce in podobne probleme), me zanima, ali je kdo opazil, da se je na autonetu pojavil oglas še za eno karavanko modre barve iz gorenjskega konca. Ni kaj veliko informacij, mi je pa v uč padla podrobnost, da je slikan pred C5 Mk II limuzino. Pa ni mi jasno, zakaj menjava vseh ležajev, končnikov, rok... čudno se mi zdi, ko je vse to našteval, pa nič drugega, recimo o vmetenju. Sumljivo se mi zdi tudi to, ko je do sedaj imel že 235 ogledov vozila v enem dnevu, drugi karavani pa manj kot šestino tega. Èe bi bil član foruma, bi dal tukaj oglas, ampak to se pa ni zgodilo.
Torej, če kda kaj ve, hvaležen za vsak info, ga pa tudi sam pokličem. Mogoče mi pa usoda ni naklonjena, da bi si lastil breka, ali pa čaka na C5 break, heh...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Xandrej

Najbolje je, da pokličeš lastnika vidiš kaj mu v glavi dogaja pa če je OK se zmeniš za ogled in greš avto pogledat. Èe je to vse menjal itak ima račune vsaj materijala...

gregor

Ja leta in kolometri so taka, da je začelo crkovat. Za primerjavo: v zadnjem letu sem na moji menjal (oz. še bom ta vikend) volanski drog, kardanski zglob volana, volansko letev, oba notranja in zunanja volanska končnika, vse puše in kugle na rokah. Skratka komplet podvozje+volan spredaj. Pa še en nosilec amortizerja, enega še pa moram.
En zadnji ležaj je že sumljiv, sem zadnjič opazil, ko sem diske zadaj menjaval. Spredaj je tudi en zvok, ki ga ne znam definirat, ali je ležaj ali pa HK zglob. Ležaj dolge polososovine sem menjal.
Da ne naštevam naprej.
mimogrede; na avtonetu je bila pred kratkim mislim da modra karavanka brez slik in brez cene iz 04 regije z manjšo okvaro motorja.
Evasion 2.1TD 1999
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61

rocky86

Citat od: gregor;85141...na avtonetu je bila pred kratkim mislim da modra karavanka brez slik in brez cene iz 04 regije z manjšo okvaro motorja.

Se mi zdi da je to ista, saj je pod opombami tudi napisano: "Vozilo ima menjane zavorne obloge, ležaje na kolesih, roke in končnike spredaj - narejeno pred tehničnim pregledom. Registracija velja do 07.2011.
Manjša okvara motorja"
Peugeot 5008

dexterboy

Evo, po dveh dneh klicarjenja sem prišel stvari do dna. In to je ta, da razmišljam, če bi ga kar prijavil adminom na autonet portalu. Kja je bilo? Sem se odločil, da ga pokličem in povprašam kaj je na stvari. Pa se ne oglasi. Pa tudi ne pokliče nazaj. Jaz, ne bodi ga reva, ponovno kličem, zvoni v prazno. Tudi pokliče na nazaj, niti SMS. Nič. Sem že pomislil, da sedim v kinodvorani ter gledam akcijski film. Nakar se po dveh dnevih le oglasi na telefon in to zvečer po osmi uri. In kaj odjavi? Da je avto že prodan. Rečem samo hvala na informaciji in prekinem zvezo. Nisem imel niti najmanjše energije, da bi se ubadal s tipom. Danes gledam portal, oglas je še vedno viden, ima pa še en oglas za isto vozilo pod isto telefonsko cifro in imenom, le da ta nima slik, ima pa avto 240k prevoženih namesto 170k. Buče, buče, buče.
Res me zanima, kakšen to folk živi na tem planetu, da so jim take stvari čisti egotrip. Èe je resen in ima namem prodati, naj že v štartu da slike, napiše čimveč, se oglasi na telefon, če ga kličeš... Èe je kakšen direktor in zaradi narave dela "nima cajta se s tem ukvarjat", naj odpelje v kakšno avtohišo pa je.
Ko sem bil mlajši, so me take stvari pogrele na polno pa sem se potlej še dva dni žru. Vendar pa, odkar je Bobby izdal pesen "Don't worry..." se ne sekiram več :Red-Wink: Sej so še drugi karavani.

dani77si

ne se sekirat..to ni še nič..
jest modela kličem že cel teden in je skos številka nedosegljiva..pitaj boga kaj je..mogoče je na dopustu, mogoče službeno v tujini..poslal mail, sms..nič..je pa včeraj obnovil oglas..se pravi da nekaj se dogaja..sam ni mi jasno zakaj prodaja če ga ni..

dexterboy

hojla!

da po dolgem cajtu malo ogrejem temo, bi povprašal, kaj je to za en karavan na avto netu, ki se prodaja za 1750 ojrov, srebrna HDI ljubljanske registracije. Mogoče pozna kdo ta avto oz. lastnika? Že ime in priimek sta malo nevsakdanja, sploh pa, ko je npisal ekskluziv... LOL!
Ker cena je pa "ta prava". Sej vem, da vsakdo hvali svoj avto in ga povzdiguje v nebesa, vendar se cene oblikujejo glede na ponudbo in povpraševanje. In če pogledam, da za tisočaka več dobiš že rabljen C5 karavan... čeprav si želim, da bi imel blondinko karavana, me cene naslednje generacije hidravličarjev (C5) vse bolj spravljajo na realna tla.. pač, še ena v vrsti neizpolnjenih sanj :)

ModelJT

Jaz sem tudi tole opazil. Morš jo it pogledat v živo, če hočeš kej vedet. Ker tukaj samo vidiš, da ma znucane zice. Pa zdi se mi, da dimenzije gum niso čist taprave.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dexterboy

hojla!

evo, po slabem letu zopet pogrevam temo, ker sem danes zasledil karavanko na znanem portalu z, reci in piši, V6 motorjem :)
Tale pa zagotovo ni iz naših vrst, mar ne?
Nima napisane kilometre, do kdaj je registracija...samo tri slike, nobene notranjosti, na koncu pa napiše samo resni. LOL