Svetovno 2011 >> Salbris

Začel/a amipick, Februar 17, 2010, 03:25:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Citat od: Lenko;100952Saj sta še dve mesti prazni v avtu. Povabim pa tebe in Tomaža. Pa bencin častim pa še za gajbo pira vama dam na srečanju.

:) moram doma vprašat!
Dober je za kogar je ...

kalbo

Madona takemu povabilu se pa ja ne boš odrekel...sicer je pa res teško žabo v vodo spravit.

amipick

Èe gre G. Jagoda v francijo,se lahko zgodi,da ko pride nazaj domov,bo otrok koga drugega klical TATA!
Kot živali,prvega ki vidijo ob rojstvu je njihov starš.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Jagoda

Citat od: amipick;101104Èe gre G. Jagoda v francijo,se lahko zgodi,da ko pride nazaj domov,bo otrok koga drugega klical TATA!
Kot živali,prvega ki vidijo ob rojstvu je njihov starš.

Hvala Amipick. Že vsaj 100x sem razlagal zakaj in kdaj ne in lalala.
Dober je za kogar je ...

zlikovski

Pri meni pa odpade Francija. Dela vrh glave, zraven tega bi si moral še XM-a porihtat pa ni časa, niti za zamenjavo auspuha nima mčasa, se že dva meseca vozim z predrtim, pa stabilizatorje zamenjat, pa kolesne ležaje, pa prage porihtat, eh ko se spomnim kaj vse me še čaka bi najraje,..... upam da zdrži voz do jeseni bo takrat prišo na vrsto upam vsaj.

garac

ma zliko, če ni časa-pomeni da delaš, če delaš maš denar, torej pelji na servis ane, pa se boš olajšal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ker nima cajta za svetovca... mormo naredit eno srečanje pa it nekam pa skampirat... Predlagam moj okoliš, recimo gor Pohorje - slap Šumik - pragozd - fajn plac za skampirat - piknik - itd...

... brez skrbi, tlakovce bomo do takrat že prenesli eno nadstropje višje. Me je GAši nekje vprašal, če je kakšen travnik v moji bližini fraj - žal ni pa cela Konjiška občina je ko en cerkven pes čuvaj - pa vsi majo avstrijske bajte in levčke na ekih...

zlikovski

@Gaši avta nevozim na servise že lep čas, so me v to prepričali, pa tudi prakso sem imel na servisu, tak da,.... upam da je zdaj drugače.
Največja finta je bial v tem da sem avto peljal 3 krat na servis zapoder, in niso nikoli ugotovili, še najmanj odpravili težavo, vsakič pa me oskubli za takratnih 30.000 SIT.

Podobna zadeva ko sem imel Peugeota, peljal na servis ena 2-3 krat in nič, napaka zamašena podtlačna cevka za reguliranje predvžiga, seveda ugotovil sam.

Lenko

Včeraj dobil pošto iz Francije. Številka prijave nekaj čez 4700. Letos bo pa res noro.

Lovro

Kaj češ, rodna gruda večine citroenov. Gor je očitno res še precej te robe.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

Ah francozi... Do konca proizvodnje spačkov sploh niso vedeli kaj imajo. Nizozemci so jim vztrajno odvažali avte in jih sedaj prodajajo, Angleži so že 88 leta organizirali proteste proti prenehanju proizvodnje spačkov, Nemci so 86 leta pokupili največ novih spačkov na svetu, Finci imajo najstarejši klub spačkov, Slovenci smo takoj za njimi, ljudje iz bivše juge smo najbolj trdovratni spačkarji, če se vzame v poštev , da je zadnji spaček tu bil prodan 76 leta (pa tistih par čarlijev 86-87) in še bi lahko našteval. Kje so ves ta čas bili francozi?

Moje iskušnje iz potovanja po Franciji iz leta 1995... nadutost, nadutost in še enkrat nadutost. Na vsej poti sem srečal samo enega Francoza, ki je bil prijazen do naju. ... pa še ta je bil gostilničar v eni zakotni vasi ala "Rene".

Francosko srečanje , ja pritegnilo bo ljudi ker je pač to Francija in ker bo verjetno na bolšjaku milijarda dobrih starih rezervnih delov.

Jaz se nisem prijavil in se verjetno ne bom. Predvsem, ker do zadnjega trenutka ne bom vedel ali grem na pot v smeri FR ali v smeri kampa na Kolpi.

Lovro

Ponavadi ljudje svoje stvari najmanj cenijo, pri sosedu je vse boljše.
Tudi pri nas se ljudje zmrdošujejo nad starimi stoenkami, katrami, pa so hočeš nočeš del naše zgodovine. No, fički ter IMV vozila že pridobivajo na veljavi, počasi tudi stoenke. Tudi lep Jugo bo čez 10-20 let zanimiv. Jaz sem že sedaj občudoval enega starega izmed prvih, tiste čudne zelene barve, prav zanimivo ga je bilo videti, saj jih je vse manj.

Enako velja za citroene v Franciji. Tam jih je zaradi večje države še toliko več. Nizozemci so pa očitno itak ponosni na svojega rojaka Andreja Citroena, saj so odpeljali ogromno avtov, jih zgleda s spoštovanjem vozijo, pa še dober biznis s preprodajo imajo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

Zanima me, kakšne bodo cene, po eni strani se veselim in komaj čakam, po drugi pa, najbrž bom razočaran
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

kalbo

Ja Garač mislim, da to zanima marsikoga. Nekaj je že na kupčku v ta namen, pa se bojim, da bo ža na sredi seznama skopnel. Èe bo kot na Èeškem bomo pa v glavnem vsi razočarani.

JureA

Pred nekaj dnevi sem bil na obisku pri Mirzi v Philadelphii.
15. julija prileti v Slovenijo in bi rad šel na svetovno srečanje.
Ima kdo prostor v avtu?
Mirza bo seveda prispeval za stroške poti.