Svetovno 2011 >> Salbris

Začel/a amipick, Februar 17, 2010, 03:25:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Francozi že imajo svojo spletno stran o svetovnem srečanju pri njih l.2011.
Upam za vas,da obvladate vsaj enega od sledečih jezikov:F,NL,D,ker o angleščini ni ne duha ne sluha!www.2cvfrance2011.fr
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Mike666

ja že dalj časa opazujem njihovo stran. Mater plac bo svetoven. Kaj bomo spet žurali.

gigo

Evo, bom letos šou pogledat ko se bom po Franciji potepal. Ja, spet bo noro.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Lenko

Plac res zgleda uredu, sam mislim da ga je malo. Glede na to da bo srečanje v domovini Citroëna bo verjetno kar dober obisk. Da se ne bomo spet "tepli" za plac kot na češkem.

LP

Mike666

Ja kvadrature so enake kot na Èeškem 60 hektarjev

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

amipick

Ja,velikost placa je res enaka(60ha),toda na češkem je to bil kpl plac z konjskim dirkališčem vred,kjer pa itak vemo da se ni smelo kampirat.Tu pri francetih pa zgleda da bo večina tega prostora res na razpolago za nas.Vsaj upajmo!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Zeko124

Semizdi da smo kar malo pozabili na to, čedalje bolj aktualno temo ;)! :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lenko

Nič pozabili, mi že vse planiramo. Sicer pa ne rabiš veliko planirat, razen dopusta. Ve se kdaj je svetovc in takrat se gre.
Hitro amija rihtat da greš lahko z nami.

LP

Zeko124

Hehe, to sem že malo razmišljal da bi šel, ampak to so posebni pogoji: 1. prepričat nekoga da gre z mano v FR.
2. tisti pogoji ki so mi jih postavili tastari, da grem sem, se imenujejo Misija Nemogoče 3 :D!

www.keramika-genorio.si

SchPN

Citat od: Zeko124;77314Semizdi da smo kar malo pozabili na to, čedalje bolj aktualno temo ;)! :BigThumbs:

Namest dveh nemških zastav bi lohk dal slovensko glede na to kolk nas zmer pride ;)
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

Zeko124

Citat od: SchPN;77392Namest dveh nemških zastav bi lohk dal slovensko glede na to kolk nas zmer pride ;)

To sm si tut jest mislu! :BigThumbs:

Kaj pa CImos pa te fore? A nas ni več al kaj?? :argue1:

www.keramika-genorio.si

michoBX

Sj ejna je belgijska ;) Plac je luštn, ni kj.
Hja, dougcajt mi je ja...

dvorjan

Evo, danes sem tudi jaz prijavil svoj prihod na prizorisce. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Svetovc se bliža.
A že imate izdelane plane kaj si še spotoma it pogledat? Po kateri poti, za koliko dni...
Si boste vzeli čas za kratek dopust, pred ali po srečanju?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/