Svetovno 2011 >> Salbris

Začel/a amipick, Februar 17, 2010, 03:25:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

JAz več ali manj nikoli ne planiram čist točno ali bom šel na pot ali ne. Tako bo tudi letos... tokrat je en velik razlog za takšno stanje obnova daka in do konca ne bom vedel, če bo narejen pravčas in ,če bo kaj denarja ostalo. Si pa vsekakor planiram vzet fraj Julij mesec. Za avto, za hišo in če ne drugače za dopust. Julija me ni. Da se mi ne bo isto zgodilo kot predlani za na pot na češko. Premalo časa sem si vzel zase in za dijano in na koncu nisem šel na pot.

Mike666

Tudi jaz bom brž ostal zaradi finančnih razlogov doma!

Zeko124

Glede da mi gre tist čas vse časovno in finančno precej na knap, se bom odločil zadji hip in se poskušal nekomu "prislinit" ;)...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Citat od: garac;91313Svetovc se bliža.
A že imate izdelane plane kaj si še spotoma it pogledat? Po kateri poti, za koliko dni...
Si boste vzeli čas za kratek dopust, pred ali po srečanju?

Jaz bom sploh prvic sel, zato mislim, da bi bilo pametno, da se prikljucim kaki skupini. Sicer pa nacrtujem ze za prvomajske praznike eno daljso turo, da vidim, kako avto prenese pardnevno potepanje z nabiranjem 1000+ km.

Nacrtov za oglede pa nisem se nic delal - je se dalec julij ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

@dvorjan
Za prvi maj je itak srečanje v Lanterni.

dvorjan

Citat od: Lenko;91438@dvorjan
Za prvi maj je itak srečanje v Lanterni.

Kje se da izvedet kaj vec o njem? =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

Ne vem ali si član Citroen kluba Slovenije, ampak mislim da je vseeno tudi če nisi. V Lanterni je vsako leto prvomajsko srečanje. Zbere se lepa množica ljudi in avtov. največ iz SLO, pride pa tudi nekaj Hrvatov, Srbov pa še kdo se najde. Vsako leto je tudi možno rezervirati apartma po takih malo bolj ugodnih cenah. Potem pa fešta vsak večer. Se splača.

http://www.citroen-klub.si/index.php?page=srecanja
29.4. - 2.5.2010 - LANTERNA / HRVAŠKA / Citroen klub SLOVENIJE

ena fotka za občutek

garac

Najnovejša informacija, francosko srečanje bo očitno živa norija, saj je menda do konca predprijav številka dosegla 4 tisoč in naprošajo vse, za potrplenje, saj podatke še obdelujejo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

Za enkrat imam v planih provansa in nazaj azurna. Zaenkrat!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

amipick

Dvorjan-če prideš na prvomajsko srečanje,ti ne bo žal.Èe nisi član Citroen kluba slovenije,majice ne dobiš brezplačno,ampak jo kupiš(če želiš).Ne moreš tekmovat pri igrah-spretnostna,ring.Na večeru sekcij se malo predstaviš,tolko da vemo od kje si se vzel,noben te ne bo grdo gledal!
Vse to,če nisi član.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

vinotoc

Vojko????
Èe prideš na prvomajsko srečanje,ti bo žal.Èe si član Citroen kluba slovenije,majico dobiš brezplačno,je ne kupiš, ker si jo plačal s članarino.Moraš tekmovati pri igrah-spretnostna,ring.Na večeru sekcij se ne  predstaviš ker te vsi poznajo in so te siti, dobro vemo od kje si se vzel,vsak te bo grdo gledal!
Vse to,če si član. :))))
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

bizi

Citat od: vinotoc;91676Vojko????
Èe prideš na prvomajsko srečanje,ti bo žal.Èe si član Citroen kluba slovenije,majico dobiš brezplačno,je ne kupiš, ker si jo plačal s članarino.Moraš tekmovati pri igrah-spretnostna,ring.Na večeru sekcij se ne  predstaviš ker te vsi poznajo in so te siti, dobro vemo od kje si se vzel,vsak te bo grdo gledal!
Vse to,če si član. :))))

:emot76::emot76::emot76:

garac

@vinotoč, kot vedno zadel bistvo, lahko pa se ti zgodi, da so te vsi siti, tudi če nisi član ane ane, pa tisto v nadaljevanju
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

SchPN

Èe bo šel kdo z necitroenom je zdej cena že 200 kovačev :) Dobr... za ene. No, jest sem še za 65€ skoz prišel - zdej 80€ - serija A. Sicer "januarja" med zamudniki :)
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

vinotoc

Citat od: garac;91683@vinotoč, kot vedno zadel bistvo, lahko pa se ti zgodi, da so te vsi siti, tudi če nisi član ane ane, pa tisto v nadaljevanju
ne vleci me za jezik...
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.