Je kaka luknja za USB ključ pri radiu v C5 III?

Začel/a Prosurfer, Februar 14, 2010, 09:01:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Prosurfer

Prosim ponosne lastnike C5 III, da sporočijo, če ima njihov radio kako luknjo za USB ključ (npr. za MP3), glede na to, da menda ni več CD izmenjevalnika pod sedežem (kot je to pri C5 II).

Radio oz. CD predvajalnik menda bere zdaj končno tudi MP3 (ali tudi DVD?), kar pri C5 II ni bilo mogoče, vsaj za letnik 2005 gotovo ne (a kdo bo snemal vse to na CD-je).

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Moj C5 II bere MP3 z originalnim radijem samo rabiš ono varijanto z navigacijo pa bere vse kaj češ...

nostra

alesz

Citat od: nostra;67741V C5 III, radio brez navigacije bere samo CDje

nekaj takega......
http://www.xcarlink.si/CITROEN-xCarLink-USB/SD/BT.html

Citroenovc

Citat od: Xandrej;67730Moj C5 II bere MP3 z originalnim radijem samo rabiš ono varijanto z navigacijo pa bere vse kaj češ...

Niti ne.

Jaz nimam navigacije - pa mi vseeno bere mp3je original radio. Je pa res, da je avto čist iz zadnjega štiha C5II, saj je bil narejen decembra 2007.

Ne dela pa nevem kako dobr kadar predvaja mp3
OK

LP
Primož

Prosurfer

Citat od: nostra;67741V C5 III, radio brez navigacije bere samo CDje

In upam tudi format MP3, zapisan na CD-jih (vsaj sodeč po opisu v ceniku: Radio CD MP3).

Prosurfer

Citat od: alesz;67745nekaj takega......
http://www.xcarlink.si/CITROEN-xCarLink-USB/SD/BT.html

No, to pa je videti prava stvar. Je pa zato verjetno desni predal še za odtenek manjši (pa že itak ni neki prostornež, ko ga napolniš z nujnimi zadevami).

Kaj pa kakšna možnost predvajanja muzike preko Bluetooth povezave z radiem?

Prosurfer

Citat od: dvorjan;67726Kupis pa prepisljive CDRW medije, ane.

Ne bi raje, sem se preveč razvadil z 16 in več GB USB ključki, pa še v žep gre lažje kot tisti cake.

dvorjan

Citat od: Prosurfer;67793Ne bi raje, sem se preveč razvadil z 16 in več GB USB ključki, pa še v žep gre lažje kot tisti cake.

Potem pa xCarLink ali podobno stvar, kot so ti ze predlagali.

Picdriver

Malo, ampak čisto malo, "of topic".

Zanimajo me vaše izkušnje okoli predvajanja MP3 CD-jev na originalnem avtoradiu? Te dni sem namreč doživel prvo rahko razočaranje. Pri predvajanju domače MP3 kompilacije sem ugotovil, da prvih nekaj komadov "šteka" - kot da bi bil CD-poškodovan - med predvajanjem pride do kratkih prekinitev (za delček sekunde), ampak samo prvih nekaj komadov, nato pa igra B.P. Še posebej všeč pa mi je tipka LIST na volanskem delu, s katero se da lepo navigirati med albumi in komadi.

Slišal sem, da imajo podobno težavo tudi drugi originalni MP3 avtoradiji. Obstaja kakšna rešitev (format zapisa, hitrost zapisovanja, ...)?!

dvorjan

Lahko poskusis zapisati glasbo z naslednjimi omejitvami:
- CD naj bo narejen iz "golden-dye"
- hitrost peke naj ne bo visja od 8x (cim manjsa, tem bolje)
- iz imen datotek vse sumnike (čšðæž) zamenjaj s cszdz ...
- (tega verjetno ne bos sel delat) - mp3 prevzorcit iz VBR (variable bit rate) v CBR (constant bit rate)

Picdriver

Nekaj od tega sem že upošteval (8x hitrost peke + korekcija imen), ostalo pa ... ?! Ugotavljam, da so tisti MP3-ji, ki "preskakujejo" pokvarjeni, saj se tudi na računalniku sliši, da mu na tem delu nekaj zmanjka, tako da ... citroenov MP3 avtoradijo je očitno gut ;-)

Duka

Jaz imam novega C5, pa ima vtičnico za usb v predalu pod naslonom za roko. Pokrit je s plastičnim pokrovčkom.
Ključek mora biti formatiran z FAT datotečnim sistemom, z NTFS ne dela.

Moram priznat, da super dela, nisem pa še poizkusil priklopiti zunanjega diska...

nostra

Citat od: Duka;69173Jaz imam novega C5, pa ima vtičnico za usb v predalu pod naslonom za roko. Pokrit je s plastičnim pokrovčkom.
Ključek mora biti formatiran z FAT datotečnim sistemom, z NTFS ne dela.

Moram priznat, da super dela, nisem pa še poizkusil priklopiti zunanjega diska...

...lucky you.

Moja petka pa tega nima :bombs:
Je pa bila naročena julija 2008.