Je kaka luknja za USB ključ pri radiu v C5 III?

Začel/a Prosurfer, Februar 14, 2010, 09:01:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Prosurfer

Duka, imaš to kako dodatno audio opremo oz. dodatni paket ali pa mogoče zgolj standardno (kateri nivo opreme C5)? Kateri letnik/mesec C5 III?

Duka

Moj je Exclusive s paketom zaznavanja in očitno z bluetooth telefonijo, ki mi trenutno žal ne dela (čakam na upgrade)

Letnik je lanski, mesec po preračunu iz linka, ki sem ga našel nekje na tem forumu pa julij, tako da ... sem vesel da ima vse to :D

Gorazd

V lanskem C5 ni bilo USb-ja samo kot dogradnja, obstaja original Citroen ali Xcarlink, glede Bluetooth pa ga samo resetiraj oziroma zvečer mu odklopi akumulator do jutra, zjutraj priklopi in počakaj minuto da se skodira pol pa poskusi, drugače ti pa na servisu to morajo urediti saj dela z vsakim telefonom.

LP

BoSKeC

Lep pozdrav vsem,

jaz kot rešitev za predvajanje glasbe uporabljam kar svoj telefon.
sparim ga preko BT za predvajanje glasbe ...nastavim na radiu source (mobilni telefon) pa mi predvaja glasbo s telefona...to je to...pač ena od rešitev...aja pa akumulator za 2 uri izklopit komu se negre sparti avta in mobilnega telefona

Boštjan

kristjanr

Meni tudi ni na začetku delal BT. Dokler nisem ugotovil, da sem narobe delal.
Na servisu so mi namreč rekli, da moram preko menija avta prit do neke možnosti, kjer potem sparim avto s telefonom (tole se pa sliši friki ).
No, izkazalo se je, da moram narediti glih obratno :) Ko sem vzel telefon in ga poskusil povezat z avtom, je pa reč delovala brez problema. A tako si že poskusil povezat?

Avto je pa C5 III Excl. kupljen v novembru 2009.

BoSKeC

Hm.. zanimivo...mogoče je kakšen starejši software...

jaz imam avto april 2010 pa mi ger povezovati v obe smeri sepravi: avto->telefon ali telefon-> avto....

in kot sem omeno deluje imenik in glasba...glasovnega pač WM ne podpira...zaenkrat...

LP, Boštjan

MSrougeZX

Citat od: BoSKeC;76823Lep pozdrav vsem,

jaz kot rešitev za predvajanje glasbe uporabljam kar svoj telefon.
sparim ga preko BT za predvajanje glasbe ...nastavim na radiu source (mobilni telefon) pa mi predvaja glasbo s telefona...to je to...pač ena od rešitev...aja pa akumulator za 2 uri izklopit komu se negre sparti avta in mobilnega telefona

Boštjan

Kaka je pa kvaliteta?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

carot

Zdravo,

C5 ima dva BT modula. Eden je starejši, za avte 2008-2009 in ima manj možnosti povezave (tudi USB možnosti nima), tudi BT se lahko poveže samo telefon-avto; s tem modulom so tudi večji problemi. Avti nekako konec 2009 in dalje pa imajo novejši modul z večimi funkcijami. Problmem je, da v "starejši" avto ne moreš dati novejšega modula, ker se ne razume s centralnim računalnikom.

LP

BoSKeC

Zdravo,

Kvaliteta predvajanja glasbe preko BT je tako dobra kot je pač glasba ki jo imaš naloženo na telefonu, običajno so mp3 glasbe od 190 pa do 390 bps, vglavnem ni zaznati kakšnih izgub ali česa podobnega...
Sedaj sem preizkusik še USB režo v naslonjalu za roke...ključek mora biti formatiran na FAT 32 (NTFS preverjeno ne deluje) to pa je tudi vse...
prijetno poslušanje glasbe vsem...

LP, Boštjan

Duka

Meni še kar dela ... :emot62: ... odkar mam nov modul ni bilo težav.

CitatSedaj sem preizkusik še USB režo v naslonjalu za roke...ključek mora biti formatiran na FAT 32 (NTFS preverjeno ne deluje) to pa je tudi vse...

Ja, jaz sem poizkusil tudi zunanji USB disk in ne deluje. Deluje samo z USB ključi. Velikosti več kot 8GB pa še nisem testiral.

Flukturr

Citat od: BoSKeC;78071Zdravo,

Kvaliteta predvajanja glasbe preko BT je tako dobra kot je pač glasba ki jo imaš naloženo na telefonu, običajno so mp3 glasbe od 190 pa do 390 bps, vglavnem ni zaznati kakšnih izgub ali česa podobnega...
Sedaj sem preizkusik še USB režo v naslonjalu za roke...ključek mora biti formatiran na FAT 32 (NTFS preverjeno ne deluje) to pa je tudi vse...

LP, Boštjan

Da malo pristavim, ali kdaj opažate da je glasba iz USB mutirana?

Po domače, ko vžgem avto, sekunde tečejo, sliši se pa ne. Potem pa prevrtim 'source'  iz usb na radio, pa cd, pa nazaj na usb pa se spet sliši. Tudi med menjavo izvora glasbe se radio in cd slišita.

LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

Flukturr

Citat od: Flukturr;119153Da malo pristavim, ali kdaj opažate da je glasba iz USB mutirana?

Po domače, ko vžgem avto, sekunde tečejo, sliši se pa ne. Potem pa prevrtim 'source'  iz usb na radio, pa cd, pa nazaj na usb pa se spet sliši. Tudi med menjavo izvora glasbe se radio in cd slišita.

LPF

Nobeden nima podobnih težav?
Kot rečeno izključno pri USB.
lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA