Moj Mehari pozimi, poleti in debata

Začel/a vinotoc, Februar 14, 2010, 04:37:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

No tako je, če je dooolga in lepa sobota 13.februarja 2010 in si doma v Rovtah :)
http://www.youtube.com/watch?v=H4cjdFrj10U
http://www.youtube.com/watch?v=aKr5BjbqsL4

LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

a je to ta pot ki gre iz rovt gor na vrh svetih treh kraljev h cerkvi gor h kasarni??

vinotoc

ojla, ne iz Podpeska na Pil in levo na Gradiše. Je pa del tega sistema vojaških cest, za potrebe Rupnikove linije Smrečje - Rovte - Zaplana.

janez

Ja Vinotoč... v kateri pravljici pa ti živiš?

Lepa vožnja...

saxovts

aja ker po tisti poti ki sem ti jaz ravil sem se že peljal dvakat s spačkom. Gre tista cesta tudi mimo tvoje hiše??

vinotoc

Citat od: saxovts;67702aja ker po tisti poti ki sem ti jaz ravil sem se že peljal dvakat s spačkom. Gre tista cesta tudi mimo tvoje hiše??
da! Točno pod cerkvijo.

saxovts

no se mi je zdelo ker enkrat sem že videl tam tvojega meharija, enkrat pa na vrhu svetih treh kraljev pri koči si se mimo peljal.

dyane

:take_picture:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@vinotoč, super ej, a si slučajno tudi kako sliko naredil bi jo uporabil za koledar 011. Sem ti kar malo nevoščljiv.

@dyane, tole pa ni original školjka ane? nekam velika lunknja za števec je, pa luknje za kontrolne lučke so čudno razporejene
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dyane

domač smrtnik, ličarija samoumor...:funny34d:
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

dijane...Kake veze ma tvoja slika z vinotočovim perfektnim meharijem?

vinotoc

Citat od: janez;67772dijane...Kake veze ma tvoja slika z vinotočovim perfektnim meharijem?
No, no Janez. Moj mehari je še daleč od perfekcije.
Dijane pa je pokazal, kaj se dela z njegovim meharijem pozimi.
 @ Dijane: barva? vsake oči imajo svojega malarja. Rdeča mu prav pristoji, posebej še Smrtnikovemu, saj vsi imamo v spominu Jetijevega.
Vesel sem, da nekdo ovbnavlja Smrtnikovega. Sploh se ne zavedamo kakšen podvig je bil v tistih časih spraviti tak avto na cesto. Pa še nekaj: Smrtnikovi Mehariji so naš slovenski izdelek in vsekakor spada in se šika, da se obravnava kot naša tehnična dediščina.
LP vinotoc.

Zeko124

Vinotoč... Super posnetek :))) + lepa pokrajina... Mehari je zakon :)..
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

@Vinotoč - pa še res je to glede smrtnikovih meharijev. Sedaj jih nihče ne mara, čez 20-30 let pa bodo lahko prav zanimivi.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyane

Za konec zime in začetek prave pomladi, je dal veselje še en smrtnikov Mehari, sedaj z novo dušo in srcem.

:take_picture:
[SIGPIC][/SIGPIC]