Moj Mehari pozimi, poleti in debata

Začel/a vinotoc, Februar 14, 2010, 04:37:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

vinotoc danes si se peljal z meharijem mimo moje hiše sem bil ravno na dvorišču.

vinotoc

Citat od: saxovts;68705vinotoc danes si se peljal z meharijem mimo moje hiše sem bil ravno na dvorišču.
Saj zato sem se peljal, da me vidiš. Relacija mi je sedaj znana. Le povej katera hiša. :)
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

koj ko prideš iz žirov v račevo druga hiša na levi avtomehanika tavčar.

janez

Pri prvem semaforju desno, mimo šole, mimo cerkve, mimo gasilskega doma, pa ravno na desni imaš bloke, potem pa pri enem starem orehu ostro dol s ceste v levo v ulico, pa trika beta z disne.... aja, čak tu sn jes doma... nisi to mislu ne? ... hehehe

saxovts

ne janez zate že vem kje si doma veš sva v tretjo našla brez da se bi zgubila.

janez

sej vem, Vinotoča hecam. Zdaj enkrat pa bom moral jaz vaju z Matejem poiskat ...

vinotoc

Citat od: saxovts;68737koj ko prideš iz žirov v račevo druga hiša na levi avtomehanika tavčar.
OK. bom bil povprašal.
Lp vinotoc.
PS @janez: midva s saxovts sava tako daleč narazen, da se lahko prej srečava pri tebi v Konjicah kot pa v najinem becirku.

janez

Hja , kdaj sva se pa midva nazadnje srečala... takrat ko mi je dijana crknla mal ven iz Vrhnike ?

ti pa veš da bi bilo lepo ,če bi malo Meharija pripeljal na furo do mene...:BigThumbs:

saxovts

Citat od: janez;68742sej vem, Vinotoča hecam. Zdaj enkrat pa bom moral jaz vaju z Matejem poiskat ...

le poišči naj saj ni deleč iz škofje loke. včeraj je matej amija zalavfu pa ga popeljal en krog.

Zeko124

Citat od: janez;68738Pri prvem semaforju desno, mimo šole, mimo cerkve, mimo gasilskega doma, pa ravno na desni imaš bloke, potem pa pri enem starem orehu ostro dol s ceste v levo v ulico, pa trika beta z disne.... aja, čak tu sn jes doma... nisi to mislu ne? ... hehehe

Èe jaz tole kaj razumem... :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

E prebereš bolj na široko pa pojoče... ze ke zastaupjš ?

Zeko124

Hehehe, vi pa imate narečje... Ja, zdj pa zastopm, k's mi taku lpu razložu... Zdj bo pa blu urejd ;)! Tretja bajta z desne torej, praviš :P! Moraš priznat da je tebe lažje najt kot mene... hehe
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Ja tak je to, če si za trinajstimi hlodi doma. :)

vinotoc

Boginarod!
No toliko v vednost naši mali skupnosti: danes naredil tehničnega in to brez problemov.
Sedaj pa še moram certifikat podaljšati:(
LP vsem! Vinotoc.

pubi2cv

Madona, tema je "Mehari pozimi", pa nobene slike zasneženega Meharija. No mene je dobila snežna plohica.....takole je zgledalo::take_picture: