Berlingo dodatna oprema

Začel/a spp, Februar 10, 2010, 09:04:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sarashine

Citat od: ggrega;155987aha ok sem še malo pogoglal,pa res piše samo nastavek,na to pa pride še "polička"

še dobro da obstaja forum:BigThumbs:,sem mislil naročiti ker preko internetne prodaje itak razen poštnine nimaš kaj izgubiti ,ker pa vse skupaj pride preko 70€ se pa ne zdi več tako ugodno

To res dobro zgleda, kje pa piše da je to za berlinga?

Pa še to vprašanje - koliko stane da ga naročim direkt.

Hvala za odgovor.

:BigThumbs:

sarashine

V Sloveniji je dobavitelj RDO d.o.o., tel. 015136133 - vendar nimajo na zalogi nič. Èaka se dva do tri mesece??? - cena 93,00€ komplet - :bombs:

ggrega

Citat od: sarashine;156101To res dobro zgleda, kje pa piše da je to za berlinga?

Pa še to vprašanje - koliko stane da ga naročim direkt.

Hvala za odgovor.

:BigThumbs:

tukaj

pa še na zalogi piše da ga imajo

ggrega

res bi rad videl od koga kako to izgleda ,recimo tale ima celo izrez za ročno

sarashine

JamesTheMan

Citat od: spp;67430Kje je možno kupiti sanke (vzdolžne drogove na strehi) za Berlingo III? Pooblaščeni prodajalci imajo povsem nerazumne cene (800e). A kdo ve za kakšno fajn trgovino za drugo dodatno opremo, lahko je tudi tuja na spletu.

Sicer ne vem kje so ti povedali ceno 800eur, jaz sem jih kupil pri pooblaščenem prodajalcu in sem dal za originalne 250eur. Vzel sem jih pa na Petovia Avto v MB.

north

Ma od kje 800€ saj niso zlate že 250€ je cena navaita če gledamo da so ob naročilu  novega vozila 125€ za doplačat..
Citroën - Creative Technology

kstoner

ima mogoče kdo za prodat pregradno/zaščitno mrežo za prtljažnik ??

kstoner

jaz rabim tekstilno... ne kovinske

sarashine

Samo v vednost - nedavno sem iskal sredinski predal med sprednjima sedežema - Dobil najbolj ugodno v SLO - Avto CIT Murska Sobota cca. 140,00€ (sem dobil nekaj popusta).

sarashine

Pomoč,

drugi teden rabim prečne prečke (nimam vzdolžnih sani)za na streho, da bi lahko imel gor kovček, kje zadevo lahko dobim - kupim. Ali mogoče kdo prodaja?

Hvala.

jk70

Thule je najbolj uporaben. Na internetu poglejkje so najblizji prodajalci na štajerskem. Majo pa vse. Se dobi pa tudi kaj bolj poceni

jk70

Cena je pa okoli 250 pri thule

kstoner

ima kdo pa prodat strešne prečke za berlingota/partnerja s sončno streho??