Berlingo dodatna oprema

Začel/a spp, Februar 10, 2010, 09:04:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

spp

Kje je možno kupiti sanke (vzdolžne drogove na strehi) za Berlingo III? Pooblaščeni prodajalci imajo povsem nerazumne cene (800e). A kdo ve za kakšno fajn trgovino za drugo dodatno opremo, lahko je tudi tuja na spletu.

alan30

Vse povsod je cena enaka in ni  800€ ampak je 330€ -15% če si kupil avto v salonu kjer sprašuješ za strešne sanke.
Obstajajo pa tudi druge lažje poti do njih samo o tem ne bomo na netu (pa da smo si na jasnem ni kakšno sposojanje od drugih lastnikov berlingov)

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

spp

Ja, sem ugotovil, cena je 307e minus 15%, ne glede na to, ali si kupil avto pri njih. Kakšna pa je cena na lažji način?

alan30

Ti bom razložil preko ZS.

LP
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

1.616v110

Jaz sem se za konkretne sani zanimal pri pooblaščenem prodajalcu in sem dobil informacijo, da stanejo za eno stran 250 eur. To se pravi, za obe skupaj 500eur, s popustom.
Bi pa rad slišal za tisto drugo varianto, jih namreč tudi jaz iščem ampak 500 eur. je odločno preveč.

rs23

Glede tiste druge variante...če mi bodo zmanjkale vem kam oz. h komu jih pridet nazaj iskat

alan30

Oprosti prijatelj si usekal mimo da je joj, kraja ne pride v poštev.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Citat od: 1.616v110;67706Jaz sem se za konkretne sani zanimal pri pooblaščenem prodajalcu in sem dobil informacijo, da stanejo za eno stran 250 eur. To se pravi, za obe skupaj 500eur, s popustom.
Bi pa rad slišal za tisto drugo varianto, jih namreč tudi jaz iščem ampak 500 eur. je odločno preveč.

Ma to so te poskušal nategnt na suho cena za obe strani je okoli 310€ minus popust 15%.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

1.616v110

Evo jutri pokličem tja, kjer sem kupil avto, pa preverim še pri njih ceno strešnih sani.
Informacijo za 500 eur. sem dobil pri pooblaščenem prodajalcu citroenov, tudi meni se zdi smešna cena, kot bi bile zlate...

point

Odločil sem se prodati Bineta, zato prodajam strešne sani, homologirana ALU 16" platišča z odličnimi gumami, konzolo med sedeži in tuning box za zmanjšanje porabe in malce več moči.

spp

a imaš ta dolge sani, kolk je cena?

point

Sani so le ene dolžine, zanje pa sva nekako dogovorjena z Alanom.

atapata

pri berlingu z modutop opremo so krajše sani

point

Citat od: atapata;68449pri berlingu z modutop opremo so krajše sani

ja, vem.

spp

Citat od: point;67997Odločil sem se prodati Bineta, zato prodajam strešne sani, homologirana ALU 16" platišča z odličnimi gumami, konzolo med sedeži in tuning box za zmanjšanje porabe in malce več moči.

a še kdo prodaja sani?