Berlingo dodatna oprema

Začel/a spp, Februar 10, 2010, 09:04:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

1.616v110

Mene pa zanima, če je kdo že predelal bingota na plin. Predvsem me zanima ali ostane garancija na motorni del?

french

Citat od: 1.616v110;73579Mene pa zanima, če je kdo že predelal bingota na plin. Predvsem me zanima ali ostane garancija na motorni del?
Zdravo,

Tudi jaz se zanimam za predelavo na plin. Pri Plineksu trdijo (in tudi na petrolovi strani) da garancija ostane, ker imajo podpisan kontrakt s PSA. No, Citroenovi dilerji si to različno razlagajo. Eni so za trdi NE, drugi pravijo, da garancija potem ne velja za spremenjene dele, edino Citro iz Sežane pravi da garancija velja.
Vem da npr. renault s tem nima problemov, kar se je (baje) pošta slovenije odločila za večji nakup kangujev na bencin, ki so jih predelali na plin.

Gox

A je kdo že srečal Berlinga sedemsedežnika?

Jaz ga še nisem videl od blizu ... na zunaj podobnega sem srečal v Gorici, samo je imel zadaj kovinsko predelno mrežo in ne še 2 sedežev.

slepec

kolikor mi je znano se dokupi sistem z še 2 sedežema,in pasom za pripenjanje,drugo je že prštimano

slepec

jaz bi pa vprašal ali se dobi kakšna dodatna luč za drugo vrsto sedežev,namreč ko je noč težko pripenjaš otroke v avto sedež,in pa ali se dobijo podaljški za varnostni pas,je zelo nedostopen,ko so otroški sedeži na sedežih,hvala

Erika

Tudi jaz se zanimam za tako dodatno luč, kot sprašuje slepec in se strinjam da je res zelo težko pripenjat otroka v sedež, ko je tako malo osvetljeno.lp

mato

Jest sem jih ponavad kar sam zmontiral.

slepec

saj drugega, kot, da sam nekaj narediš, ni v dodatni opremi, imam še od espaca bralne lučke ,in jih bom vgradil,el.napeljavo bom pa potegnil iz luči v prtljažniku

mato

Jest sem ponavad kar takšne original dobiv na odpadu in jih zmontiral.

garac

a mkIII nima zadaj zgoraj nobene lučke, samo baterijo? Sem že pozabil, kako izgleda
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bingo

Jaz imam že od nekdaj čelne svetilke na najbolj praktičnem mestu. Za osvetljevanje mladičev, ali pa so takoj pri roki če jih rabim v okolici avta....enostavno in zelooo uporabno

veliki

Bingo, tole je zame svetovna pogruntavščina.

Hvala za idejo.

Lp,veliki

slepec

dobro si se spomnil
jaz bi rad vgradil, kaj bolj obstojnega-luč

lerin

Citat od: bingo;92172Jaz imam že od nekdaj čelne svetilke na najbolj praktičnem mestu. Za osvetljevanje mladičev, ali pa so takoj pri roki če jih rabim v okolici avta....enostavno in zelooo uporabno

evo, že kopiram. sej nimaš avtorskih pravic?! :BigThumbs:

pasteta

Modutop ima zadaj tudi lučko... :)