Menjave žarnic v GOLFu in sorodne debate

Začel/a gule, Februar 08, 2010, 08:14:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Kar se udobnosti tiče, se pa strinjam v golfu ti plombe ven padajo ko greš po slabi cesti...

gule

Vse narejeno, da bi servisi čim več služili...temu se skoraj že lahko reče fašizem !  Na amiju obe zamenjam v 60 sec...isto ko na golfu...

Mike666

Samo na golfu ni treba. Se itak nikoli ne pokvari. ;)

gule

Je res, da sem golfov mk2 imel ene štiri(2 gti, 1 gtd, 1 cld)...v večletni uporabi sem zamenjal cca. 6 žarnic skupaj...

Gox

Citat od: gule;67155Vse narejeno, da bi servisi čim več služili...temu se skoraj že lahko reče fašizem !  Na amiju obe zamenjam v 60 sec...isto ko na golfu...

Hmm, nov avto ima klimo, servo volan, en kup elektronike in še kaj ... vse to sedaj stlačijo pod motorni pokrov, tako da ne ostane prostora niti za osnovno menjavo žarnice ...

Jaz tudi na Ax-u menjam žarnico v 10 sekundah eno ... sam pod pokrovom motorja imam skoraj samo motor če pogledam dol vidim asfalt, žarnico lahko menjaš tudi z nogo :-) toliko prostora je naokoli ...

pri novih avtih je tako nabito pod haubo da ni prostora za manevriranje z rokami ... tako da če si spreten boš pogruntal kako se jo zamenja .. če ne pa boš moral žal na servis .. ni druge ...

(če bi servisi služili sam na menjavi žarnice, se sploh ne bi sekiral ... raje bi peljal na servis da mi žarnico menjajo, kot pa turbino :-))

garac

Ko sem jaz mel golfa sem pregorete žarnice od spačka noter dajal, ampak v golfu so spet svetile! Ja tako je to! Njemačka tehnologija
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vsx

alesz

Citat od: garac;67165Ko sem jaz mel golfa sem pregorete žarnice od spačka noter dajal, ampak v golfu so spet svetile! Ja tako je to! Njemačka tehnologija
Ja ,to je bilo v tistih časih.........danes pa pri najdražjem "tuaregu" podreš desni kolotek,v motornem prostoru podreš ohišje filtra z vsemi pritiklinami in če imaš tanke prste mogoče zamenjaš žarnico......

gule

Da je na novih avtih klima, servo in kup elektronike drži, a je vse to bilo, tudi na golfu mk2(konkretno na mojem-gti 16v), pa si spet zelo hitro zamenjal žarnico. Da smo vsi tukaj zaradi citroenov je ok, a ne bomo zaradi tega zapirali oči in zaničevali vozilo po katerem se cela klasa-razred imenuje...

garac

@gule saj vem, da mi ne verjameš, a sem imel v lasti to vozilo po katerem se klasa imenjuje. Bom poiskal sliko. V glavnem, sem ga imel v lasti kak mesec. Benzinac, najbrž bo vse povedal podatek, da je naslednji lastnik, torej fant, ki sem mu prodal avto z njim oropal bencinsko črpalko. (ga razumem)
No, potem sem kupil R4-zmagovalec časa! To sta bila edina moja necitroena, prvi življenska napaka, drugi primerljiv z citroeni.

@alez, še bolj prikladen je za menajvo žarnic menda renault modus.
Lepo je enkrat Zmago J. Plemeniti povedal novinarjem. Koji *urac me policaj *ebe, če imam obvezno opremo, če imam vse žarnice. Naj mi jo on zamenja, če je zna, še na servisu imajo probleme in zakaj naj potem imam rezervne žarnice v vozilu?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

garač ti imaš neki kompleks vezan za ta avto, ali kaj, a veš koliko je narejenih golfov do danes? Več kot 25 milionov...

vsx

Gule prav imaš, 25 milijonov, pa še vedno ne znajo narediti udobnega avta.

LP

gule

Kot se na sliki vidi je placa  na levi in desni strani več kot preveč...hvaljena bodi h4 žarnica(cca. 2-2,5 eur/kos). Ko že omenjamo renaulte je pri kangoo-u podobno-sila enostavno...

Zeko124

Kar se karoserije tiče, ni Golf 2 nikaka perla, vsaj tisti ne, kateri je moj stari znanec! Bom v kratkem naložil filmček, ki sem ga posnel prejšnji vikend, en Golf, parkiran od mojem Amiju...
Pa Ami ni tak rjast, prosim te lepo...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gigo

Jaz sem vedno govoril.. stari golfi so isto kot tankerji na kolesih. Polni kurilca in dosadni ko sto mater.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens