Menjave žarnic v GOLFu in sorodne debate

Začel/a gule, Februar 08, 2010, 08:14:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gregor

Na Xantiji menjam sprednjo žarnico ponoči ob cesti v dežju sigurno prej, kot na ladi nivi sredi ravnoprav toplega dneva, doma, v senci. Pa je niva zdizajnirana leta 1976.
Ampak meglenka je pa druga zgodba. To bo pa na X1 nekoč novi lastnik menjal, če jo bo hotel. Jaz je ne bom. :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

gule

Gigo poglej malo bolje mojo sliko, pa mi povej, a vidiš možnost za kurilca???

gule

Gregor kako pa zgleda, ko na xantiji moraš rezervno kolo zamenjat? Pa recimo, da se to dogaja v teh zasneženih dnevih?

gule

Zeko koliko km si pa prevozil v svoji karieri?

garac

gule, ne moreš primerjat golf II z novim C5!? Tudi pri gs,ki ki datire v njegov čas ali pri bx ni problem zamenjat žarnice. Primerjaj potem vsaj golf V ali VI, ne vem kako pa je pri teh jajcih žarnico menjat?
Èe misliš še drekat s tem golfom po ostalih temah, bom te poste pobrisal. V vsaki tem ti najdeš s tvojim famoznim golfom kakat.
Pa ne o 25mio narejenih govorit, ker je samo toliko avtov s tem imenom narejeno, če bi imel ax oznako 2cv, pa potem saxo in c3, bi bilo tudi spačkov 20 mio narejenih.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

Citat od: gule;67284Gigo poglej malo bolje mojo sliko, pa mi povej, a vidiš možnost za kurilca???

Ma boli mene ....  kaj je na sliki.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gregor

Citat od: gule;67285Gregor kako pa zgleda, ko na xantiji moraš rezervno kolo zamenjat? Pa recimo, da se to dogaja v teh zasneženih dnevih?

Èe enkrat na leto tisti vijak namažeš, ni panike.
Èe je pa v igri polno naložen prtljažnik robe, je sigurno veliko lažje kot na golfu.
Jugotova varianta mi je bila najbolj všeč.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Zeko124

Citat od: gule;67286Zeko koliko km si pa prevozil v svoji karieri?

Gule, res nočem da je tu kaka zamera, pa vseeno... V svoji vozniški karieri sem prevozil enih 5 km (do zdaj), ne razumem pa, zakaj kur*a bi moral vozit, da bidm že z 10ih metrov, da je blatnik gnil?:argue1:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

grozny

Citat od: garac;67287...V vsaki tem ti najdeš s tvojim famoznim golfom kakat.
Pa ne o 25mio narejenih govorit, ker je samo toliko avtov s tem imenom narejeno, če bi imel ax oznako 2cv, pa potem saxo in c3, bi bilo tudi spačkov 20 mio narejenih.

@Gule. če ti je golf tako všeč in ga hvališ (pa še to samo II) zakaj si pol sploh na našem forumu? prijavi se na VW pa nam daj mir.

kot da bi primerjal kočijo z letalom-v vseh pogledih!!
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Zeko124

Grozny, spajsal si mi tole naravnost z jezika (ok s prstov v tem primeru).
Gule, daj mi bo iskreno povej, zakaj za hudiča si šel prodajat Golfa pa kupil Amija, če je Citroen tak jajc, VW pa tak super?? Pa sem mislil da sem jaz čudak...:Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]