C5 III Styling

Začel/a garac, Maj 22, 2008, 11:34:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

To je verjetno glavni problem, boš moral saje čistit z enega rora :). Iz štarta nabaviš 3.0 pa nimaš teh problemov :P.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

yamaha20252025

To, da bom moral vsake toliko ali redno ko se opere avto še spotoma očistiti izpuh - nastavek,ni noben problem.

Bi v štartu kupil 3.0, a ga v tisem obdobju ni bilo nikjer pri nas za kupiti, razen novega.
Nov avto sem kupil le enkrat in sem si rekel, da je to zadnjič (prevelika izguba vrednosti, če nimaš vozilo praktično 10 let + ).
Tako sem kupil leto in pol starega za polovico cene novega.:BigThumbs:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

yamaha20252025

Nastavki so zmontirani in vse skupaj izpade zelo dobro, lepo....:BigThumbs:

Bom naredil še fotko, ampak bom počakal, da dobim še platišča, ter jih montiramo, da bo celota...

Računam na sredo ali četrtek, tako mi je bilo obljubljeno.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

yamaha20252025

Vseeno ena fotka.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

ModelJT

A sedaj se ti bo iz obeh strani kadilo ali samo iz ene? Èe se bo samo iz ene itak ne boš imel preveč za cistit, ker je prava cev skrita: )
[SIGPIC][/SIGPIC]

yamaha20252025

Kadilo se bo le iz ene cevi, pa še to menim, da bodo saje delno šle navzdol, saj je obstoječi izpuh obrnjen še vedno navzdol in le delno naravnost, kolikor so morali stvar rešiti, da bo vse funkcioniralo tako, kot je potrebno.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Gox

Kaj potem ti nimaš cevi v taki obliki?

andraž

ModelJT

Ja na zunaj enako samo ta na goxovi sliki ma raveno cevi notri njegova pa je malo zakrivljena.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Ajde nehajte filozofirat....super zgleda in bravo!
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

super, ampak ne vem al vidim prav, ali se motim, da se skozi tista dva komana zaključka vidi cesta?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Mogoče res se, ampak ne komplicirat, ugotovili smo da je lepo in to je dovolj.

Gox

Odvisno s kakega kota gledaš :)

Jaz ne bi nikoli dal na avto še en auspuh, pa da bi ta bil samo za finto.

Drugače pa itak, kot smo že predebatirali velikokrat vsak dela s svojim denarjem kar želi in če je on zadovljen smo tudi mi. :BigThumbs:

yamaha20252025

Res je, odvisno s katerega kota se pogleda...
3.0 ima en lonec in ima na vsaki strani po eno cev, ki je nameščena točno v sredini zunanjih (vidnih lepotnih) nastavkov. Pri mojem modelu je tudi en lonec, a sta ven dve ukrivljeni cevi v smeri navzdol... Sicer sta sedaj nekoliko prilagojeni.

Sem pa tudi sam razmišljal, da bi morda vidno odprtino še nekako skušal improvizirano zapreti.
Sicer pa se vidi, kot sem omenil le pod določenim kotom...
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

MSrougeZX

V odprtino bi jaz zalepil mrežico v črni barvi-tako kot smo davali namesto maske spredaj, če veš kaj mislim.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil