Retro Dy

Začel/a amipick, December 18, 2009, 09:04:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sasaljut

andraž

Kaj pa šipe na elektriko?

Čojko

Hehe, pa obvezno tudi zadnje.

garac

evo še dva primera oničenih, en še mnogo hujši, pa zgleda, da je tudi vido oničil cimosovko. Pa to je huje, kot bi Stradivarijevko na štrom priključil
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

@Èojko, ta bo težka... ;)

@Amipick, lajk tudi od mene! Boš kot Jurij Zrnec. Blink Blink!! "ja kaj pa je to?"

"CENTRALNO ZAK£EPANJEEE" :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

amipick

centrala ima tudi žice za žmigavce,pa še hupo mislim,da se bo dalo povezat,da ne bo samo blinkalo,ampak tudi dalo kak glas od sebe...:Hammer3:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Garač,tista na prvi sliki je pa hrošč preoblečen v citroenovo dyano,sem videl slike izdelave na enem tujem forumu,kjer kar precej oničujejo stare citroene.:BigThumbs:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

@amipick, torej je to oničen hrošč, še hvala bogu, da ni cimosovka in tasovc.
Sem mislil, da le od hrošča mašino na servis pelje, pa je zato tolk posedena
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Jaz pa priznam, da nisem pozorno spremljal tele teme sproti - zdaj pa sem si vzel nekaj časa in lahko rečem samo: Vojko, FENOMENALNO!
OK

LP
Primož

Jogador

@amipick mislim, da imam nekje doma eno ogromno hupo, ki zveni kot, da bi mukala krava... Èe si RES želiš izstopat =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

amipick

človek si ne more avta naredit do konca,ko se mu že podgane notri naselijo...
ta se mi je zjutraj smejala
še centralno se bojim montirat,ker mi bo vse žice poglodala
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Čojko

S centralnim izgine vsa romantika, ko gospod pospremi gospo do sovoznikovih vrat in jih odklene pred njo, a ne?

Lovro

Ne ne, še vedno ji lahko odklenjena vrata odpreš... ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Pa malo po ritki pobožaš...

zlomjo