Retro Dy

Začel/a amipick, December 18, 2009, 09:04:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

@sasaljut kak napreduje dijanca?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

sasaljut

Napreduje! Če bo vse ok, čez 10 dni na cesti!!!

mirchi

Pol pa na izlet v nas konec
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

sasaljut

Z veseljem!!!:BigThumbs:

amipick

CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dvorjan

Res okusno narejeno. =)

A pa ni spredaj vseeno malo prenizka?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Čojko

Hehe, jo bo treba homologirat.

dyane

Ja seveda...Izgleda prenisko,ker je bila karoserija spuščena za cca 4cm...in bi bilo v bistvu ok...najbolj pomembno je da ostane kot rok normalen in gre lepo sukat volan....ho:emot15::emot15:moligacija hahahhehehehhahjwj
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Pa še to GromoZanske kole ma gor da še efekt poveča hehe......ja pa da veš sploh ni lepa diana...pa kaj se boš sploh s totim kršom vozo...še ključ je krš hehejje
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

Danes dobil prvi del nadgradnje za (po mnenju nekaterih total zj*****:argue1:) dyano.Lahko se smejete ali pa čudite-centralno zaklepanje.Montaža v prihodnjih dneh,bom poročal kaj in kako.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Lenko

Do sedaj sem videl CZ enkrat na enem charlestonu v Subotici, vendar samo na zadnjih vratih. To pa bo avto z dodatno opremo.

ModelJT

Citat od: amipick;193453Danes dobil prvi del nadgradnje za (po mnenju nekaterih total zj*****:argue1:) dyano.Lahko se smejete ali pa čudite-centralno zaklepanje.Montaža v prihodnjih dneh,bom poročal kaj in kako.

Tole sem tudi ze jaz razmisljal za svojo. Se mi zdi da je nekje doma od golfa komplet.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

a zdaj bi pa še origial zaklepanje oničil? Jao amipick, ko te srečam, te bom za ušesa. Mislim, da vem kdo si, da sem te že nekoč videl
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Upam, da bo na daljinca in da ti bodo ob zaklepanju žmigavci delali,....

garac

pa zapiskat mora tudi, se pravi alarm pa vse , jebemtiš, bom preveril, če je še v kleti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/