Retro Dy

Začel/a amipick, December 18, 2009, 09:04:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

enej_46

Gox

Vojko.. sem na FB opazil javno kritiko tvoje predelave ... eni ne odobravajo takih uničenj.

amipick

Bi bilo lepše,da bi jo dobil v roke nekdo,ki se mu ne bi dalo trošit časa za jo švasat in bi jo raje razrezal??Kaj čem?
Jaz je nisem delal,da bi se prilizoval tistim ki jim je tak stil všeč,in niti,da bi nagajal tistim,ki jim ni všeč,pač sem jo naredil in PIKA!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

thundercat

Tako je ! Imaš prav. Saj si jo sam rihtal za svoje cekine.
Èlan Citroen klub Slovenije

Gox

Ko bo registrirana pa se priporočam za vožnjo :)

V dyani se nisem peljal že 20let

garac

ja, meni je še zdaj žal, da jo nisem kupil, ko je bila še poceni in jo zakolinil. Menjalnik, motor, ostalo pa na surovino, itak ni kaj prida.Zdaj je itak cela zajebana, ðaba je nočem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

amipick

Ðaba ti je tebi zdaj žal,hehe
Še vedno jo lahko kupiš,res da ni več tako poceni,pa karoserijo zakoliniš in daš gor eno superduper u nulo zrirhtano cimosovo karoserijo,šasija je itak original.Ampak potem to ne bi bila več ta dyana,ampak na kup zmetani deli več avtov...adijo originalnost!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dyane

Ma puni mi je kurac totega cimosa tomosa i zastave i imveja i tama i pičke materne.....orginal nareti avto ni problem...kopiraš tovarno in je to to.....nareti pa si spimpan avto...pa rabiš malo domišljije....tak da Amipick...jaz ti iz srca čestitam..mi je včeš zelo,sem ti favš in zaradi tega ti zamerim ker si uničo orginal cimosovo dijano letnik76 zgodnje proizvodnje...ker vsak normaln,bi jo že zdavnaj zakolino...tak je gnila bla...pa kako dobro italjanko gor potisno...ja nor si da si toti krš rihto...
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

hvalahvala,enim je všeč,enim pa ne,še sreča,saj če ne bi bil živi dolgčas!:Hammer3:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Jogador

Amipick, strupena je, takšen pravi ratRod look, ko da bi bila v sorodu s tistim Amijem iz MB:BigThumbs:

Za višek bi moral še od amija super motor not stlačit, bi folk gledal, kaj maš noter, da leti ko vrag:funny34d:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

garac

ja, saj tisti ami je tudi bogoskrunstvo, uničenje original tomosa dediščine
[SIGPIC][/SIGPIC]  

mirchi

Cudno. Pa se v tujino je sel...

sam tale dijana z gsovim motorjem...jojjj...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dyane

Jojoj...pa dak super.....smrta obsodba.....kaj se pa tiče amije ratlooka..je pa stvar taka...okrog leta 2000sta ga mela en par oba poznam...,ki sta se odločla da bosta delala ličarijo pri stricu Rudejo...nakar so ga že brusli kitali itd..in je obstal pod cerado v bresternici,kjer je aniso imel svojo prvo postojanko...kjer je seveda delal.......in si ga je ogledoval  a Andreja ga ni hotela prodat ne anisutu ne .....nakar ga dobi ta kolega kot darilo...že celega zarustanega...se porihta kleparsko osnovno...mehanskl in polakira s klar lakom in gre na cesto..dobi nov motor in to je to. Ami je 70letnik orginalen ne taknjen in govoriti da je unučen je ena neumnost in zavist,tako.kot za tole dijano in predvsem nepošteno,ker je bilo vliženega polno truda in bi bila vsakem primeru zaklana...za dele 100%,kjer koli
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

fantje, dajmo kar nehat, nima smisla, zaradi tipa, ki je tamle spodaj napisan z drobnim tiskom...ki še vedno ne zdrži, da bi nehal spremljat lokalni forum...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

sasaljut

LOKALNI FORUM!!??? Ki ga spremlja ves čas(očitno), in ko na svojem fb objavi zgodbo o Vojkovi Dyanci, (ki jo popljuva s papeško ažurnostjo!?), vse poste ki so kontra njegovemu cenjenemu mnenju-obriše(!).... Infantilno!!! Da ne rečem klinično... Hvala bogu da tujina ima razumevanja za njegove izdelke s katerimi je toliko zaseden da spremlja vse možne (tudi lokalne) forume in fb debate...