C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grozny

bo neki takega ker je skoz pred Citro KP parkirana.
alpa je službena pa jo še privat vozi naokoli
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Gox

Citat od: Gox;48339Danes sem opazil rabljeno C6-ko tudi pri lokalnemu trgovcu z rabljenimi vozili.

Sicer še nima "prodajnega" lista gor s tehničnimi podatki ... sem pa le te našel na avto netu ...

Bele gravirane številke na steklih, kažejo na to da je avto iz tujine ...

Avto na videz lepo ohranjen, nekaj malega podrsan na voznikovih vratih, pa tipka SET na volanskem obroču je zguljena, da že pol napisa manjka.

Iz 24.900€ je v dobrem mesecu in pol že na dobrih 22.950€.

Ibanez RG

Ce bi bil dovolj kreditno sposoben, ne bi omahoval. Na svojo placo dobim samo do 8.000 eur kredita. S te denarjem sem ravno pokril kupnino svojega C5 in registracijo (osnovni kasko), pa od tega pridobljenega zneska je 450 eur zavarovalnine kredita. Seveda je treba placati, da dobis denar, ja...
Zal bo treba se pocakati par let, da cene se bolj padejo...... Kaj drugega za to ceno kot je zgoraj omenjeni C6 pri meni ne pride v postev. Pa itak svoj avto se odplacujem; se ene stiri leta...
Je pa C6 definitivno naslednji - to drzi kot pribito.
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Xandrej

Samo ne kupit opopanega 2.2 HDI... Èe tak avto nima onega velikega ekrana noter pa ledra ni pravi C6! :BigThumbs:

Veloce

Še vedno 33.000 €, le registrsko je zamenjala.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Gox

Zanimive cene C6-k v Nemčiji ... cene kar padajo :take_picture:

Xandrej

Kdo si upa kupit C6 HDI 2.7 BITURBO ko ima 170 000 kilometro naj se javi! Spredaj ima enako velike diske kot zada med drugim in enak zavorni sistem spredaj in zadaj pa take scene... To je drag avto za vzdrževanje, da glava boli! Oz. kot vsi tega ranga... Pol pa si poglej Audi A6 2006 letnike pa boš videl!

dvorjan

@Xandrej:
Pa saj bremze se niso tak strosek, ene 300 evrov na 100.000 km pa ze das. Bolj je problem zavarovanje vsako leto, pa karkoli crkne v motornem prostoru ni poceni ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Kaj zavarovanje? Je enako kot ga imam jaz... Stroški ne ga srat sploh če kaj crkne... Vodila za C5 za šipo so 200€ za peugeot 607 500€ pa so skoraj ista... Tukaj je ernako...

dvorjan

Jah, meni se zdi, da se mora tisti, ki kupuje tak avto, se predobro zavedati potencialnih stroskov, ki ga cakajo.

Saj ljudje ze naberejo tistih 15 jurjev, samo potem ko je kak servis 2 jurja ali vec, jih pa kap. =) So pa res lepo poceni ratale C6-tke ... hummm =)

andraž

Cene zanimivo padajo. Tudi v Sloveniji je nekaj ponudbe za okoli 17000. Vrtijo se že skoraj na nivoju C5, predvsem tisti v tujini. Je pa verjetno glede popravil in vzdrževanja in zavarovanje mnogo dražji. Èe bo še cenejši, ga bom nekoč morda imel, ker mi je všeč. No, všeč so mi skoraj vsi Citroeni.

dvorjan

Ker je ravno govora o C6-tki. Ta teden sem pomagal kolegu kupovati rabljen avto, pa sva v eni izmed avto/leasing his videla tudi ravno prodano C6-tko. 2.2 HDI, 180k km, letnik 2007, srebrne barve. Novi lastnik jo je odpeljal za reci in pisi 14.000 evrov. Bi upal staviti, da se bo v naslednjih dveh do treh letih tudi na tem forumu precej vec bralo o C6-tkah; zdaj imajo ze skoraj ljudsko ceno. =)

psihopat100posto

C6 V6 dobiš v Nemčiji že za pod 10 jurjev evrov!
lp

garac

Pa dobro, če kupuješ avto, ki ne spada ravno v razred malčkov imaš najbrž tudi za davek, drugače pač kupiš xsaro
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/