C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Kar se tiče prodaje C6 v SLO - jim slabo kaže - bojda je direktiva direktorja CS glede C6 enostavna - avto se naroči le še ob predhodnem predplačilu. Na zalogo nič več.
OK

LP
Primož

Gox

C6-ka naprodaj ... zanimivo kako se da C6-ko dobiti že za manj kot 30 tisočakov.

Take barve pa še nisem srečal na cesti.

Citroenovc

Sevede se jo da - v DE pa tudi že za 25k Eur ...

Kak nisi videl te barve? Takole peščeno imajo še v KP za testno 2.2HDi - je še po cajtngih bla ...

Mimogrede - kaka "fora" je pa, da sta zadaj 2 "fajrcajga"?
Ajde, če bi bilo v stilu CX PRestige serije 1, ko je na vsaj+kih vratih bil pepelnik + fajrcajg - bi še razumel - ampka da daš na sredinsko konzolo skupaj 2kom - ni neke divje logike ...
OK

LP
Primož

dvorjan

@citroenovc:
Mogoce pa zato, da imata froca zadaj vsak svoj strom za prenosno igralno konzolo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

psihopat100posto

ja al pa je en vžigalnik, drugi pa štrom šteker.
lp

Citroenovc

Citat od: psihopat100posto;38115ja al pa je en vžigalnik, drugi pa štrom šteker.
lp

Ja tk mam jaz - sam je v enem lepo fajrcajg; drugi ima pa samo poklopec in oznako 12V ...
OK

LP
Primož

Gox

Take nisem nikoli srečal v KP, ponavadi je pred salonom srebrna ali pa črna C6-ka ...

:-)

Citat od: Citroenovc;38106Kak nisi videl te barve? Takole peščeno imajo še v KP za testno 2.2HDi - je še po cajtngih bla ...

Xandrej

Ta šampanjec se vozi po mariboru in mu lepo pristaja...

Gox

Danes sem opazil rabljeno C6-ko tudi pri lokalnemu trgovcu z rabljenimi vozili.

Sicer še nima "prodajnega" lista gor s tehničnimi podatki ... sem pa le te našel na avto netu ...

Bele gravirane številke na steklih, kažejo na to da je avto iz tujine ...

Avto na videz lepo ohranjen, nekaj malega podrsan na voznikovih vratih, pa tipka SET na volanskem obroču je zguljena, da že pol napisa manjka.

Xandrej

Raje nimam C6 ko pa tako opipano. Brez ledra, brez navigacije, brez pravega motorja... To pač maš ker maš... Èe je avto luxuzen na bo luxuzen ne nek polizdelek...

dvorjan

Jah, pa ce ma zdrsano tisto tipko za nastavljanje tempomata, verjetno ima krepko vec kot 40k km. =) Se kako enico spredaj ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lamy

@Xandrej tota pa bi bla zate. Ka praviš?

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Je drugače na ********* 3.0 V6 Avt., link ne dela, če ga skopiram
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Evo sanjska C6-ka! :emot112::emot112::emot112:

psihopat100posto

to bi jaz tudi mel, samo z črnim ledrom. :)
lp

garac

Tale je že lep čas naprodaj. Po moje, da vem čigava je. Po moje jo ima ima nekdo od zaposlenih na CS
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/