Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

danes dobil še nekaj delov

na prvi sliki so podi
na drugi sprednja stena
v škatli so pa še semeringi, tesnila, manšete, matice nakončnikih, gumice na končnikih, bolcni, obročki itd

saxovts

zadnje čase se je okoli spačka dogajalo kar veliko.  Zamenjal sem že batne obročke. Glave dal zrihtati. dobil dele z peskanja ter jih pobarval v temeljno barvo.

andraž

:emot112:U, bravo. Boš naredil novega!

janez

Švasanje se je že začelo...?

saxovts

ni se še začelo. Èakam da bo imel ta ki je bil zadnič zraven čas da se ga lotiva ker sam še nimam veliko izkušenj.

Xandrej

Lepo je videti, da si se ga lotil kot se reče. Ne hiti raje si ga naredi da bo kot nov! Bravo.:emot112:

saxovts

hvala za pohvale. To človeku kar vlije še več volje.  Bom ga pa naredil po svojih najbolših močeh.

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

Žiga, vsa čast, moram spet malo prifirbcat naokrog. Za vrata sem počekiral, so boljša od tvojih, ampak niso pa super, gleda na to, da si se resno lotil obnove, bo treba kaj boljšega poiskat. Mogoče ima Janez kaj, ali pa Sašo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

se bom pozanimal okrog. pa še tega bom vprašal s katerim bova švasala kaj misli.  Garač le oglasi se kaj si zmeraj dobrodošel

mato

No pol pa še kmen pridta,da bo garač vidu temeljito obnovo R4,pa kako smo picajzlasti in kako se avto naredi u nulo. Pa da kaj popijemo in kakšno rečemo.

saxovts

no se bova oglasla upam samo da bo garač prišel še docajta dokler bo katra še pri tebi

saxovts

Pa se je začelo švasanje sprednja stena je že zamenjana jutri ga postavim še na šasijo ter upašem pode nato pa sledi še flikanje manjših lukenj ter menjava pragov.

saxovts

evo še slike

danes so se vgradili še podi. Počakam še na pragove. Vmes se pa pokrpa še tiste manjše luknje

mato

a še nisi šou spat? A ti Jan švasa?