Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

ne nism še šou brez skrbi bom jutr docajta pr teb. Ne sva se kar z atijem lotila Zdj ka je bla delavnca frej d se začne ta projekt mal premikat.

mato

Se mi je zdel mal čudn,da bi jan donc delav, no ja bi če ga bi njegova pustila. Saj sn šou prot vrhnk prej pa je svetila še luč u delavnc.

saxovts

ja lohk se bi ustavu da bi podal svoje mnenje. Pa jutr se bova za šasijo zmenila da me boš zapisal na koledar kdaj boš utegnu jo zaščitit.

slike bodo pa jutri ali pojutrišnem

janez

Ej vidva...kje so slike? Ali jih sam jaz ne vidim...

andraž

2sv

sem mislu da sem jaz čorav da jih nevidim  ha.ha.ha  LP.

saxovts

Internet me nekaj zeza in mi noče naložit slike. Jih bom pa v kratkem naložil. Danes sem dobil še glave iz brušenja. Ter nove pragove.

mato

Citat od: janez;67299Ej vidva...kje so slike? Ali jih sam jaz ne vidim...

Janez očala dej gor. Kva pa če bi pršov pogledat?

mato

A pa švasaš use na šasiji?

janez

Ja Mato ,kaj pa sneg pa sol pa pesek pa tuneli pa moja boga dijana... Se hecam, rade volje bi prišel pa ni časa nekak... Niti do celja še nisem uspel prilest po tiste vzglavnike...

saxovts

ja use se dela na šasiji. Ta vikend se bojo še pragovi zamenjali potem pa ko boš imel čas dobiš ti šasijo v roke.

mato

Citat od: janez;67434Ja Mato ,kaj pa sneg pa sol pa pesek pa tuneli pa moja boga dijana... Se hecam, rade volje bi prišel pa ni časa nekak... Niti do celja še nisem uspel prilest po tiste vzglavnike...

Ja Janez te bi pršov iskat pa nimam vinjete na AMIJU. Sm mi pa lavfa ko darvilka odkar si ga imel ti u rokah.

janez

Ja Matej,... Kako pa to ami zgleda brez vinjete madonca...:argue1:

Ma se hecam. No zna bit da se kaj oglasim en dan. Ima žiga pri meni še neke dele naročene, pa ali jih jaz pripeljem ali pa...

:BigThumbs:

saxovts

ja janez jaz se strinjam da vidiš še v živo kako spaček napreduje

pa da mal pokomentiraš ker to zelo prav pride

mato

Drug teden bo sonce pa boš lahk prpelav kose žigatu.