Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

@saxo, zadnja vrata imam jaz kakšna boljša na zalogi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Nežno peskanje ali brušenje, pa boš natančno vedel pri čemu si. Avto je še originalen (podni, trikotna pl.), to bo treba zamenjat poleg notranjih blatnikov, morda prtljažnika... Dobro da boš dal novo šasijo, ker je ta zaključila svoje poslanstvo. Moje mnenje je, da ga zelo temeljito obnovi in tudi zaščiti, da bo imel veliko število let mir in samo veselje.

Xandrej

Jaz sem tudi zato, da se naredi kot je treba se pravi v NULO pa imaš pol mir. Motor ven, peskanje podna popravilo, barvanje zaščita, generalka na motorju, lepo barvo izbrat in potem zadevo zaključit. Seveda je pa tukaj vse povezano z €€€ počasi pa bo. :BigThumbs:

janez

No, pa sej to se dela a ne? Avto je u nulo razstavljen, menda ne bo pustil rjastega.

andraž

Tega verjetno nebi naredil nihče, če ga tako razstaviš, potem tudi vse potrebno narediš. Se pa strinam z Xandrejem, da se vse naredi "v nulo". Bi pa to verjetno najbolje naredil Keža... Ne zna ravno vsak klepar pravilno zavariti podnov, pragov in trikotne skupaj. Sem videl že nakaj Spačkov in Dian, ki so zelo čudno stali skupaj. Je vse striglo.

saxovts

ja namen je da se obnovi v nulo. Mogoče bo šlo bolj počasi vendar bo z užitkom in z veseljem.

garac

mene ful veseli, da si se lotil obnove, moj prvi je bil pri šesnajstih. Jao to so bili dnevi, zgodbe, lahko bi napisal roman.
Vsekakor pridem pogledat potek obnove, pa pogledam, spotoma, če imam kak kos, ki ti prav pride, sicer sta tu Keža in Sašo, kjer se vedno kaj uporabnega dobi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

Včeraj sem snel še fedre. Ter razdrl zadnje roke. Danes pa sem speskal nekaj manjših delov.

amipick

Fedre odpri,ker je notri dostikrat kaj poškodovano.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Nova šasija je že pri meni...slike sledijo...

saxovts

no se že veselim slik. :BigThumbs::take_picture:

janez

Evo dve slike sem naredil, se vidimo v nedeljo.

lp

gule

koliko stane ta zadeva/šasija...če ni skrivnost?

janez

dyfan

A so tiste velike luknje na zgornji strani šasije zato,
- da se šasija lažje osuši, če je treba (kondenz...),
- da se lažje znotraj izolira,
- ali iz kakega drugega razloga?

LP
Lep pozdrav!