Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

@ Saxo, čestitke, zrihtaj, vozi, uživaj ;).

Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

danes sem se že malo zapeljal užiga že lepše pelje se tudi dobro saj meni se zdi. Jutri bom naročil še dele za servis (svečke, olje, oljni filter, ter platine bi tudi najraje zamenjal.)

gule

Èestitke iz Bosne...veliko lepih ovinkov ti želim !

LP GULE

vinotoc

Ojla,
če boš vozil kaj čez Rovte ga pripelji pokazat, sosed :)
Pa uživaj!
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

andraž

Keža, si pač eden redkih, ki ne pretvori vsake informacije ali nasveta v Eure. Malo je še takšnih. Kdor za vsako malenkost takoj kalkulira koliko Eurov gre v žep, ne sodi v spačkarsko sceno in je vsaj za moje pojme kompletno adijo... :Hammer3:

janez

Citat od: saxovts;59351danes sem se že malo zapeljal užiga že lepše pelje se tudi dobro saj meni se zdi. Jutri bom naročil še dele za servis (svečke, olje, oljni filter, ter platine bi tudi najraje zamenjal.)

Oljni filter, platine in kondenzator imam jaz na zalogi, če že nisi naročil me pokliči.

Zeko124

Citat od: andraž;59358Keža, si pač eden redkih, ki ne pretvori vsake informacije ali nasveta v Eure. Malo je še takšnih. Kdor za vsako malenkost takoj kalkulira koliko Eurov gre v žep, ne sodi v spačkarsko sceno in je vsaj za moje pojme kompletno adijo... :Hammer3:

Andraž, moj avtogram pod tole, se povsem strinjam! Malo je takih dedov, kot je Keža, da ti ne cola 20 eur na uro, ko ti npr. pojasni kako naštimaš platine, pa čeprav nima on nič od tega razen mojo ali pa verjetno obojestransko dobro voljo. Poleg tega je (še vedno) mlad po srcu in imam občutek, ko da se menim z vrstnikom, kljub temu da ga vikam :-).

Lp:Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

evo servis sem naredu. pa zraven še malo poslikal najbol kritična mesta ki sem jih opazil se bo pa najbrž še pokazalo veliko rje.

andraž

2 cv klasika. Škoda, ker nimaš slik šasije spredaj, tam kjer se prelomi na gor ali pa tik za tem delom, tam se zna kaj dogajat. Šasija je bila že varjena, se mi zdi, da so od spodaj na srednji del navarili kar cele plošče pločevine. Kako pa zgleda pločevina pod vetrobranskeim steklom-okoli lopute in loputa sama? Pragovi so za zamenjat, podni vraprašanje v kakšnem stanju so. Ko se bo šasije in karoserije klepar dotaknil s varilnim aparatom, bodo luknje precej večje. Je kar utrujen, bi ga bilo smiselno temeljito in kompletno obnoviti, ker boš drugače do nezavesti flikal, avto bo pa še vedno imel luknje in luknjice.

garac

@saxoVTS, dvigalo naslednjič daj pod šasijo in ne pod karoserijo, če je le varianta
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

parovelb

lev pas, levi pas
nič razmišljat
samo gas!

srečno vožnjo!!!!
vedno piha kontra.....

saxovts

garač: hvala za nasvet ga bom naslednjič upošteval

parovelb: hvala za lepe želje

garac

@saxo, kaj zdaj, kaj novega? Se bo začela obnova al se boš še vozil en čas? Po moje mu ena zima ne more dosti dodatno škodit, tako ali tako ga boš razstavil in porihtal.

Ta teden, se verjetno pripeljem do žirov, da vidim še torotovo novo prikolico
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

ja zdajle en čas se bom še vozil dokler bo še kakšen dan lep ureme. potem pa gre na obnovo. zadnjič sem dal v gumo šlavf ker je feltna puščala tako da sedaj drži.

saxovts

zdaj pa ne bo več vremeena in sem se lotil spačka. Celega sem že razstavil dele lepo v škatle spravil ter na škatle napisal kaj je notri. Zdaj sem naročil še novo šasijo. Èe imate kakšne nasvete ali podobno bi jih rad z veseljem slišal.