Tako, zdaj pa se začne zares

Začel/a vogiv, September 22, 2009, 09:19:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vogiv

bodo slike sam moram gor naložit pa mam trenutno nekaj problemov z prenosnikom bom moral formatirat se mi zdi:breaking_pc:
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

vogiv

:breaking_pc:bo zgleda nov prenosnik kupit
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

vogiv

evo slike končno sem uspel slike gor spravit sedaj samo čakam da se vreme uredi da bom lahko v temelj dal:Paint-Angry:

janez

To si zahec narobe zmontiral zadnje luči?

vogiv

:emot112:

janez

dobr bo. Kolk imaš debelo pločevino?

vogiv

ni glih orginal je pa večina z 0,8 samo one trake ki vezejo skupaj poden in šasijo sem dal dvojne ter trak z 1 mm plpčevine

janez

Ja sej to je čist OK in dovolj debelo. Enkrat se moram oglasit pri tebi da kakšno rečeva.

Lovro

Èe prav vidim, so zadnje luči narobe obrnjene. Verjetno so itak samo provizorično gor.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

@lovro, glede na njihovo stanje je najbrž vseeno, kako so obrnjene. Važno, je da potem, ko bo enkrat fertik in se zadeva skup daje, dobiš tele vmesnike in tesnila v dobrem stanju, da potem ne zamaka pri lučeh v steno, ki je glede na to, da je tam "trojni" pleh zelo dovzetna za vlago in rjavenje.
Sicer mi je bil bolj všeč vmesnik s starim tipom tesnila, kot te novejši, kjer je tesnilo "nevidno".
Verjento bo janez kaj več znal povedat o tem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ja oni je bil boljši , stari čez celo površino. Pa sej se ga da naredit iz kosa gume. Zrežeš po obliki pa tri velike luknje in tri za vijake pa je . So pa absolutno sive podloge lepše od črnih novejših. Sam teško jih je dobit. Pa če pa še najdeš lučko s tistim aluminijastim robom ...

garac

@janez, tista lučka je samo na Ami6 bila, al kako? Včasih sem tudi lučke za armaturko iz starejših amijev pobiral
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ja na Ami 6 je bila. Sem pa dostkrat videl na kršovjih ,ki sem jih vlačil domov tudi te lučke. No nekje so bili letniki do 71. Lahko da so jih montirali gor, lahko da so jih ljudje menjavali.

vogiv

ja sem gledal in imam no onem ko sem ga z prekmurja pripeljal tudi te aluminjaste luči je pa kot pravite res možnoda so to naknadno menjavali na srečo imam tudi komplet celih z vsakea nekaj pa še kako rezervo sem polek dobil, je pa on i model ko mi ga je prodal rekel da so te z aluminija zelo redke

vogiv

no in sedaj sem se malo spravil še na obojna sprednja vrata so kar fejst gnila upam da se bo dalo še kaj z  njih narediti