Tako, zdaj pa se začne zares

Začel/a vogiv, September 22, 2009, 09:19:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vogiv

danes sem demontiral še zadnje dele z spačka št 1tako da je sedaj pripravljen za čiščenje :BigThumbs:
včeraj sem končno dobil elektriko res so hitri ti mojstri na elektro MB
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

pubi2cv

Lepo...se bo dalo tule kaj videt verjetno, ane:take_picture:

janez

Sam ne ga peskat...pleh mislim. Da ne bojo pol solze...
Pa slike?

Zeko124

Citat od: janez;59063Sam ne ga peskat...pleh mislim. Da ne bojo pol solze...
Pa slike?

Zakaj pa solze???

Tole bo super 2CV semizdi in,ja mene tudi slike zanimajo :):)...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

a - Klepar bo znorel ko bo ravnal pleh in flikal nepotrebne luknje
b - Ličar ne bo hotel pripravit in barvat veglastega avta

če pa že pa bo cena dela narastla zaradi vloženih ur.

Lastnik - pa v jok pa na drevo...

vogiv

bova sama z bratom vse razen končnega  laka delala pa reč Janez pri tebi bi se dala notranja zadnja blatnika dobit:BigThumbs:
pa bom jutri malo poslikal pa slikice gor prilepil:take_picture:
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

janez

Dva imam zdajle še na zalogi. Èe jih rabiš pridi iskat. Se trenutno še odločam ali bom na trenutnem pacijentu popravljal ali menjal. Sam se poskusi odločit do petka, ker bom takrat tak daleč z avtom , da bom moral ali ponucat ali ne. Lažje je zamenjat seveda.

vogiv

saj tak glih zaj še ne gori za njih sam čez kak mesec jih bom pa ze rabo ke še mam  polno drugega dela trenutno:BigThumbs:

vogiv

tak nekaj sem poslikal zdaj na podu bo treba skorda vse menjat sam za drugo kot blatnike ni problema ke se da vse spigat bom po vsej verjetnosti 0.8 pocinkan pleh nabavo

vogiv

e še enih par ni glih neki cuker

pubi2cv

Se boš pa kr našvasal. Sam, da je delovna vnema:BigThumbs:

zlikovski

Lovro

Bo pa zato kasneje dolga leta mir pred rjo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

Notranji blatniki so žal šli na drug avto, se pa oglasi, da se pomeniva. Mogoče pa naročimo druge.

vogiv

pa res bo kar lepo dela sam vse kar bo novo se tak lepo švasa ostalo pa se tudi reši tak da bo pravpa jutri bom probal nekaj časa zan vzet sam mam še en co2 aparat za popravit