Huda Visa na a-net

Začel/a dani77si, September 03, 2009, 11:10:53 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dani77si

Tole bi bilo pa za met. Pa zgleda da je z Vrhnike, pa še nikoli nisem videl.

Xandrej

Raketa... Èe bi dnar, Èe bi plac, če bi... jao... Mel bi jo takoj!

dani77si

Sam če bi denar..plac bi že naredu..

garac

Saj je lastnik tu na forumu, pa se kaj zmenite, tudi cena je solidna, ker je bilo malo narejenih in z leti bo njena cena samo višja
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Ja to je pa Perotova originalna Visa 1000 pistes, pogon na vsa 4 kolesa, na temu forumu je prijavljen kot Visar. Baje je bilo teh vis narejenih le 200, verjetno jih je bilo veliko uničenih na dirkah - torej je to postala res huda rariteta za zbiralce.
Enkrat sem slučajno zvedel za eno tako, ki se je prodala v tujini za višjo ceno, tako da je cena visarjeve korektna.
Jaz sem se peljal enkrat v njej - sploh ne veš, da se pelješ v Visi (saj veste, kak nežen avtomobilček je navadna visa), res je hud stroj.

Ta Visarjeva visa je zelo lepa, malo vožena, v glavnem jo je le božal in ljubeče gledal. Jaz sem jo videl v živo in je res OK. Èe koga zanima ta nakup, mu ne bo žal.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

visar

trenutno je avto na ogled postavljen v salonu na drenovem griču (pri merlaku).

Ja avto je res hud in hvala za komentarje. Na žalost pa jo moram prodati ker sem izgubil garažo.
______/\\______
______/\\______

dani77si

Citat od: visar;57929trenutno je avto na ogled postavljen v salonu na drenovem griču (pri merlaku).

Ja avto je res hud in hvala za komentarje. Na žalost pa jo moram prodati ker sem izgubil garažo.

jest ti dam garažo če se lahk 2x na let peljem :D

mirchi

Ja avto je hud!So se mi sline cedile,ko sem jo videl.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Veloce

Citat od: visar;57929trenutno je avto na ogled postavljen v salonu na drenovem griču (pri merlaku).

To pa ni ravno uredu izgovor. Garažo ti dam v najem jaz za 50€ na mesec če hočeš. Avto bo na toplem in suhem.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Mike666

Veloce za tak avto se ne pobira najemnina!!!
Kvečjemu bi ti mogel plačati 50€ na mesec da maš jo lahko v garaži. ;)

Èe bi mel kaj fraj placa bi ti rade volje odstopil, ampak žal nimam.

dani77si

Sem mu ponudil prostor..odzval se še ni..
no, plačat mu pa res ne mislim :-)

Veloce

Eh, kolega. Nisem jaz karitas........
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

visar

ojla živijo...
nisem glih vedno online.
Ja najlepša hvala za garažo vendar bom kar šel v prodajo. Glede ogleda pa se lahko domeniva.

LP
______/\\______
______/\\______

2sv

Citat od: visar;58112Ja najlepša hvala za garažo vendar bom kar šel v prodajo.

LP
pol nemoreš rečt da je prostorska kriza ampak denarna rad bi se znebil avta pa mal pokasiru pa povej če se motim  pa lp.

visar

Pozdravljen

Poglej zadeva je takšna da sem imel avto garažiran in sedaj sem dejansko to garažo izgubil. Ker mislim da je najbolje da je avto vedno pri nekom ki mu zaupaš in veš da je avto v dobrem varovanju, če pa tega ni je najbolje da avto prodaš nekomu ki ima plac in bo zanjga skrbel.
Sicer pa je cena zelo nizka zato ker bi rad ta avto še kdaj videl, drugače pa čez en mesec dam avto na avtoscout.

Pogej zaslužek (če smo že glih pri tem) ga ni drugače pa si tudi zamisl dejstvo da se en fičo ki ni v nobenem pogledu kakršenkoli dozežek avtomobilizma prodaja za 10k€, al pa ena visa ki jih je bilo le 200 in je predstavljala močan temelj tekmovanja v 80 letih.

Èe pa bo v sloveniji res kašen interesent, ki mu bo ta avto drag in ga bo čuval se bova za ceno pogovorila individualno.

pa še to ... mal sem žalosten ko je bilo razbrati da me zanima samo denar in da je garaža le izgovor. Èe bi bilo to res potem bi ta avto kupil zrihrtal in prej kot v letu dni prodal.
______/\\______
______/\\______