Huda Visa na a-net

Začel/a dani77si, September 03, 2009, 11:10:53 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

Nekako me ne prepričaš. Toliko truda vloženega v avto, potem pa prodaja zaradi prostorske stiske. Avto bi bil pri meni pod ključem, ki bi ga imel ti. Več res ne vem, kaj želiš. No, ponujal se res ne bom pretirano.

Èe ga bo prodal, seveda prej v tujino, ga ne boš več nikdar videl, razen na kakih slikah. pri nas dvomim, da obstajajo kupci za tak avto. Glej, ne me narobe razumet, sam takih redkosti se ne prodaja. Èe pa se že, ta denar ni dovolj. No, ti veš najbolje, zato ne bom več pisal, da te ne užalim, ker to res ni moj namen.

Srečno pri prodaji in upam, da gre avto v dobre roke.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

GSclub

fantje, a ni to popolnoma njegova stvar? pač ga prodaja, zaradi česarkoli že. kogar zanima, bo pač pogledal in kupil, če mu ustreza.

garac

@gs, se podpišem pod tvoj post
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Lovro

Tudi jaz se podpišem pod post od GSclub-a. Tudi jaz ne odobravam tega komentiranja zakaj nekdo prodaja avto - sploh pa, kako more nekdo pametovati kar na pamet, če ne pozna razmer zakaj nekdo prodaja - s tem lahko nekomu dela krivico, ga po nepotrebnem javno (lahko bi rekli že) blati.

Pa tudi če pozna razmere, zakaj nekdo prodaja, se ne spodobi to javno razpravljati.

Izjema je, da se je nekdo opekel in opozori ostale forumovce, da avto prodaja kak lump.

Tudi če si kupec in te zanima, zakaj se avto prodaja, se to pogovoriš zasebno iz oči v oči.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

mirchi

Se strinjam tudi jaz.Avto sem videl in ni neki zmazek,ki bi ga nekdo sestavil,da nekaj pokasira ampak je napravljen kot se spodobi.Za prodajo ima pa vsak svoje razloge ki pa nas prev nič ne brigajo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dani77si

No, jaz sem samo ponudil prostor, če pa hoče ali ne je pa njegova stvar.
Pa če kdo rabi kak plac za preživet zimo, pa da je krajši od 4-ih metrov kar z besedo na dan.

Mike666

Shit sem te glih htel vprašat za XM-a če bi lahko parkiral.

dani77si

Citat od: Mike666;58219Shit sem te glih htel vprašat za XM-a če bi lahko parkiral.

edin če ga spredaj in zadaj fajn karamboliraš:Hammer3:

Mike666

Ja plan mam da se pustim nabiti od zadaj saj ga nihče ne kupi pol pa vsaj iz zavarovalnice nekaj dobim pa nekaj od delov.
Jebi ga!

dani77si

andraž

Od zavarovalnice dobiš največ, ker te začne takrat, ko te nekdo nabije od zadaj, močno boleti vrat in dva do tri mesece ne neha...

Mike666

Brez problema da me bo bolelo! Sva z doktorom dobra kolega!

Klimo pa kurc gleda. Jaz je ne uporabljam. In je ne rabim.

Zeko124

Citat od: dani77si;58222edin če ga spredaj in zadaj fajn karamboliraš:Hammer3:

Dani, kolk je kaj tarifa za garažo, si rekel?

Hm, čeprav Vrhnika mi je mal daleč... Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ax_rider

Sm si zadnč na hitro ogledal tole Viso. Huda zadeva.
Lepo porihtan, cena sprejemljiva.

Srečno pri prodaji.