Automatic gear fault

Začel/a lugr78, Avgust 28, 2009, 11:34:46 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

miklavz

Torej, problem pred kakšnim tednom rešen. Hvala LUGR-u (Luki), ki mi je pomagal dobiti ugodno ceno za ventilski blok, hvala osebju Peugeot servisa Jesenice, posebej Luki, saj je bil dobavni rok sklopa kratek, osebje pa prijazno in profesionalno ter na koncu, seveda, hvala ZXsar-ju (Blažu), ki je natančno, potpežljivo, profesionalno in še bi lahko našteval (da ne pozabim na njegovega kolega, ki mu je pomagal) vgradil ventilski blok v avto.
Kaj točno je "crknilo" - ne vem. Nekaj je bilo narobe na ventilskem bloku. Ali je kakšen ventil imel preveliko obrabljenost ali kaj drugega - sploh ni pomembno. Sedaj stvar deluje kot mora. Upam, da bo tako tudi v bodoče.
Lekcija te kolobocije je naslednja: res je, da je v velikem številu primerov za odpoved kriv elektroventil; ni pa v vseh. Èe nisi 100% prepričan, da je ventil kriv je vsekakor boljše zamenjati celoten blok ventilov - razlika v ceni obstaja vendar - tudi delo nekaj stane in je za kanček predrago iti na sistem poizkusov in menjanja dela po del.
Pri meni je bilo vsaj nekaj jasno - olje v menjalniku ni bilo črno - torej niso bile lamele; v olju ni bilo opilkov - torej niso zobniki. Edina stvar, ki je preostala - potem, ko sem preveril wiring in ko je Blaž z diagnostiko preveril senzor pritiska olja - je bil blok ventilov.
Doma imam stari blok, na njemu pa se nahaja očitno neoporečni elektroventili. Èe koga zanimajo, naj mi pošlje ZS.
Lep dan vsem še naprej.
Miklavž

lugr78

Samo da dela :) Sva "rešila" že dva C5, vsak svojega :)
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH