Cimosove dyane

Začel/a garac, Avgust 25, 2009, 11:38:05 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

Opa sej tole je pa skor letnik moje Dejzi tko da bi lohk kr naenkrat mela servisno pa original račun pa take...
Bi se poznal pr prodaji ...
Fuuuull

Zeko124

Danes sva šla pa z Anžetom tole revico pogledat... Mogoče je komu znana? Žal ni našla pravega novega lastnika...

Stoji trenutno pri serviserju na Muljavi, ker je menda dolgo stala in je isteklo olje iz zavornega sistema (se po gumah vidi, popokane Toyo, letnika gume nisem gledal), glede na to, da ji je serviser rekel kar spaček se bojim da bo tole precej na fuš popravilo.

Novi lastnik jo je menda dobil za darilo za rojstni dan, po besedah mehanika pa jo bo uporabljal za hodit v hosto?? No, po teh besedah je meni in Anžetu "pao mrak na oči"!!

No, želim ji srečno vožnjo...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko, imaš kakšno mojo nalepko ? Èe imaš, idi s prijatlom nazaj tja pa nalepi nalepko na notranjo stran zadnje haube...če nimaš pa samo s flomastrom napiši //www.2cvkeza.com na pleh z notranje strani.

Da se ne bi vozil v hosto ga ne moreš prisilit, lahko mu samo pokažeš ,da obstaja tudi druga scena. Zraven mu še pripiši //www.citroenar.com ...

Drugače pa tale dijana niæ kaj revno ne zgleda... Kar lepa je na uč.

Zeko124

Enkrat je bila očitno že obnovljena in komplet štrihana... Zadnji blatniki so plastnik (Smrtnik?), sprednja stena je bla rihtana, podi, pragi verjetno menjani... streha je mela ene 2 šiva ampak je bla ok... Pa notranjost na novo tapicirana. Tud ne najbolj natančno. kolkor sem spodaj gledal je ok... nekaj pikic rje spredaj na pragovih pa nekaj malega zadaj... Fedri kolkor sem probal so bili še ok.

No, vse skupaj je moje mnenje, saj veste da o tem nimam velik pojma, sam tolk kolk preberem na forumu...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Citat od: Zeko124;100291... saj veste da o tem nimam velik pojma, sam tolk kolk preberem na forumu...

Ampak, Zeko... svaka čast. Napreduješ, napreduješ... bereš, poslušaš, se učiš... :BigThumbs:

Zeko124

Citat od: janez;100290Zeko, imaš kakšno mojo nalepko ? Èe imaš, idi s prijatlom nazaj tja pa nalepi nalepko na notranjo stran zadnje haube...če nimaš pa samo s flomastrom napiši //www.2cvkeza.com na pleh z notranje strani.

Da se ne bi vozil v hosto ga ne moreš prisilit, lahko mu samo pokažeš ,da obstaja tudi druga scena. Zraven mu še pripiši //www.citroenar.com ...

Drugače pa tale dijana niæ kaj revno ne zgleda... Kar lepa je na uč.

A pol si jo ti rihtal, janez? Imam še nalepko ja, pravega lastnika nisem srečal, čene bi sigurno kaj podebatirali... Še tale serviser tamladi naju je prav grdo gledal, šele ko je foter prišel sva lahko malo pogledala in poslikala. No, lahko se mu zahvalim, da me je sploh zraven spustu.  Revica pa nisem v smislu da bi bla slabo ohranjena ampak ker je pri takem lastniku. No če ne bo delal lepo z njo se bova sigurno še srečala pa malo podebatirala! :argue1: :BigThumbs:
Anže je tudi pripomnil, da so bili kabli menjani (je štromar...).

še malo...

www.keramika-genorio.si

janez

Ne, nisem rekel ,da sem jo jaz dela... sam , ker si blizu mu pač na nek način probaj dopovedat ali dat na znanje da obstaja tudi kakšna bolj resna scena okol A serije kot pa "fulda " mehaniki... Verjetno mu bo itak kr UK2 olje not zlil v bremze pa gasa domov...

Zeko124

Tako, to bi bilo zaenkrat vse, bi pa prosil admina da tale slike iz tega posta doda prejšnjemu, pa mi mal pomaga glede tehničnih težavic pri 1. (spet narobe obrnjene slike, sem že rešil problem). Hvala. :BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: janez;100297Ne, nisem rekel ,da sem jo jaz dela... sam , ker si blizu mu pač na nek način probaj dopovedat ali dat na znanje da obstaja tudi kakšna bolj resna scena okol A serije kot pa "fulda " mehaniki... Verjetno mu bo itak kr UK2 olje not zlil v bremze pa gasa domov...

Ma nevem kaj bo nardil... Kako olje je treba to noter dat? Èe ga srečam, mu bom probal dotajčit naj se zapelje do Jerovška pa je, Toni mu bo sigurno vedel pomagat... pa poštimal še kaj če bo treba. Upam da Rado pozna lastnika.

www.keramika-genorio.si

Tiki

Citat od: Zeko124;100299Ma nevem kaj bo nardil... Kako olje je treba to noter dat? Èe ga srečam, mu bom probal dotajčit naj se zapelje do Jerovška pa je, Toni mu bo sigurno vedel pomagat... pa poštimal še kaj če bo treba. Upam da Rado pozna lastnika.

LHM!?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Tiki

@Zeko: Tako olje kot tisto s katerim je prepojeno moje dvorišče... hehe
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

mato

Èe se jest kaj spomnim,pa če se ne motim je tale dyane bila v lasti Jezerška iz hotavel pri Gorenji vasi. Po domače kmetija Matic.