Današnji časopis Dnevnik

Začel/a andraž, Avgust 10, 2009, 02:26:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Na prvi strani današnjega Dnevnika je krvodajalec, ki ima na sebi majico iz svetovca 2003 Vinadio. Lepo viden Spaček in kup Citroenovih znakov.

Klemzy

No toliko za info to sem jaz. So me ujeli ravno pri akciji. Nisem si pa mislil da me bodo postavili na prvo stran.

andraž

Lepo, si me prepričal, jutri grem še jaz.

Klemzy

garac

Bravo fantje, vem, da je tudi hadei darovalec, pa sigurno še kak član foruma, vsa čast vam. Hadei je že pred časom predlagal in morda je zdaj čas, da se dobimo in v skupini darujemo kri....
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

ufff, sem tekel po časopis, da mi trgovine ne zaprejo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bramar

Madona, kako sem to spregledal ... Bravo Klemzy in seveda tudi drugi. :emot112: Sam sem v svojem "žizny" potreboval kri že večkrat. Bravo in hvala v imenu tistih, ki to potrebujejo ...

Klemzy

Citat od: garac;56288Bravo fantje, vem, da je tudi hadei darovalec, pa sigurno še kak član foruma, vsa čast vam. Hadei je že pred časom predlagal in morda je zdaj čas, da se dobimo in v skupini darujemo kri....

Jaz sem za samo zdej moram počakat 3 mesece preden grem lahko spet kri dat.

rs23

No pa da na temo krvadajalstva še jaz nekaj rečem. 28.07.2009 grem na krvodajalsko in tam srečam Grozny-ja. Seveda je padla tudi ideja o skupnem odhodu citroenarjev na takšno akcijo. Zato bi bilo res lepo, da se enkrat skupaj odpravimo.

dvorjan

Jaz sem sel veckrat v srednji soli, samo da ni blo treba k pouku. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

rs23

Citat od: dvorjan;56319Jaz sem sel veckrat v srednji soli, samo da ni blo treba k pouku. =)

Ma si jo večkrat ponavljal? Kaj ni starostna omejitev?

grozny

e tako se je pri meni začelo.
je reku ravnatelj, da če gre ceu razed, da imamo pol fraj dan.
vsake 3 mesce je bil petek naš he he
težko dat žabo u vodo ne

ja moram pa res priznat, da me je kr presenetlo ko sva se z RS23 srečala u Izoli

hodim pa prau z veseljem. pa da ne bo kdo misli, da ker pomagam ljudem.
jaz grem zaradi klobasic :))

ne ne hecam se malo.

sem nula minus in zaradi tega univerzalen. pa sem prau veseu, ko mi rečejo, da sm prišel ravno prau, ker rabijo mojo kri ki jo en dojenček nujno rabi.
vam povem, ko ti medicinska sestra kaj takega reče, ti srce prau zaigra
in pol hodiš s še večjim veseljem

tisti, ki še niste bili pejte 1x probat-boste vidli kako zadovoljstvo je ko se zaveš, da si nekomu rešu življenje

ekola sm se rezpričau he he

LP
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

grozny

Citat od: rs23;56322Ma si jo večkrat ponavljal? Kaj ni starostna omejitev?

po mojem je uporabljau našo varjanto
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Klemzy

Citat od: grozny;56332ko mi rečejo, da sm prišel ravno prau, ker rabijo mojo kri ki jo en dojenček nujno rabi.
vam povem, ko ti medicinska sestra kaj takega reče, ti srce prau zaigra
in pol hodiš s še večjim veseljem

No tak citat sem tudi jaz enkrat prejel od ene sestre in verjameš ali ne takrat še bolj stiskaš pesti da ja daš čim več krvi ker ti ni vseeno (vsaj meni ni bilo).

rs23

Pa dejmo pol med nami poiskati rekorderja v dajanju krvi. Šteje samo dajanje krvi in ne plazme. Jaz sem dal 22x