Ali z avta očistite ves sneg?

Začel/a hadei, Marec 20, 2007, 08:22:36 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali odstranite ves sneg z vozila?

E, nikoli
0 (0%)
A, vedno
34 (77.3%)
A, razen strehe
1 (2.3%)
akor kdaj
8 (18.2%)
imamo snega
0 (0%)
aj je to sneg?
1 (2.3%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 44

garac

Prej sem bral, da je kazen za neočiščeno vozili 120€, madona, škoda, ker policajem ni za zunjaj stat v takem vremenu, ker bi dobro napolnili državno blagajno te dni
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Ja, prav res. Jaz zjutraj tudi po 20 minut drsam avto, da je tip-top za na cesto, sosednji pacienti pa naredijo tankovsko lino 4cm x 15cm in hopa na cesto. Potem pa poka in krivi pleh, butelj ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

da mu j*bem m, kupim mehanizem brisalcev Berlingo First
[SIGPIC][/SIGPIC]  

AXdriver84

avto vedno očistim od vrha do tal. prvič zarad svoje varnosti, drugič zarad varnosti ostalih in tretič zato ker ne mislm plačvat kazni zarad moje lenobe! ja hudiča ne morte vrjet še blokar sm :-)
tisti k majo pa kupe snega na avtomobilih mam pa vedno presenečenje za njih telefon 113 pa sam tablce javlam in relacijo kje se pelje :-) slej ko prej jih izuči :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]

AXdriver84

Citat od: garac;65380Prej sem bral, da je kazen za neočiščeno vozili 120€, madona, škoda, ker policajem ni za zunjaj stat v takem vremenu, ker bi dobro napolnili državno blagajno te dni

ja zdej te dni k je biu prvi sneg se je to dogajalo na litiskem koncu, dejansko so kr po vrst izločal zasnežene avtomobile in pisal "voščilnice" :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Citat od: AXdriver84;144306ja zdej te dni k je biu prvi sneg se je to dogajalo na litiskem koncu, dejansko so kr po vrst izločal zasnežene avtomobile in pisal "voščilnice" :-)

popolnoma podpiram takšne akcije!

Danes mi je skoraj srce v hlače padlo, ko mi je priletel pri 120 na šipo sneg iz avta na voznem pasu.. Še dobro, da je bil mehak, da ni bilo ledu spodaj..:argue1:
Se ni zgodilo, da bi odpeljal v snegu brez da bi očistil avto, raje zamudim...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Gox

Primorci itak ... pa takih ni bilo malo danes :take_picture:

dvorjan

@Gox: Ta je se v redu, je sipe ocistil. Imas tudi taprave "tankiste" in predvsem "tankistke".
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Danes jih je bilo kar nekaj na terenu, ki so si sneg pustili za ozimnico na strehi :)

Xandrej

Èloveška debilnost pa res nima meja!

gap

najslabši so kombiji in tovornjaki - ok tovornjak še zastopim ampak tipi z kombiji na polno po recimo ac - se pelješ za njim ne vidiš skoraj nič dokler ga ne izpiha iz strehe. Pri nas imamo tudi kombije in redno če je slučajno kateri izven nadstreška sčistimo preden gremo ven.
Takšne naj lovijo ne pa tiste ki se peljemo kdaj kaksen km preveč - sam sem jih spet fasal pike namreč

lpg

Jogador

Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gigo

Ta je bla že dolgo let nazaj objavljena. Pa še vedno ni dobil konkurenta, ki bi mu vsaj do kurjega očesa segel :emot15:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

obožujem vreme zadnje dni, megla se prikotali pod nadstrešek in potem preden grem v službo še drgnem tanko zamrznjeno plast s stekla. vitrex ne pomaga in nazaj zamrzne po nekaj metrih, tako, da se metode z odtajevanjem ne poslužujem.
zelo rad imam tiste voznike, ki spucajo samo luknjico potem pa delajo gužvo po cesti. No, snega pa vseeno ni, še dobro. Èe ga ne bo za prihajajoče praznike, potem ga ni več treba
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gregor

Karton na šipo deluje.
Sem začel prakticirat na patrolu, ker je visok, in ne moreš šipe normalno spucat.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio