4.srečanje Citroenar - Potoče 6.6.09

Začel/a soncek, Junij 06, 2009, 11:12:10 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

soncek

Res je: cesto k prostoru za piknik je odneslo grdo vreme.
K sreči sta Garač in Gox imela plan B, tako da ni bilo nobene panike. S polnimi avtomobili smo se odpeljali dober kilometer nazaj proti Preddvoru in v vasi Potoče ob čebelnjaku "zavzeli" prostor.
Hiša je tukaj malo manjša, ampak smo kljub temu postavili dovolj miz in klopi.
Sicer ni ravno sončno, je pa na mestu dogajanja že veliko dobre volje in smeha - zato ne oklevajte, če ste namenjeni na Gorenjsko.

Še slike: najprej "izginula cesta"

soncek

soncek

Priprave: postavljanje kuhinje, miz, zajtrk....

Gox

Srecanje se vedno poteka.  Vreme še drži in imamo se super.  Obisk je fenomenalen. Vzdušje ta pravo. Super je.  Zdaj pa grem na se en čevap.   Kaj vec v sliki in besedi pa jutri.   Lep pozdrav - v živo iz piknika. Goran

saxovts

no jaz sem že doma bilo je res fenomenalno še enkrat hvala garaču za majico in citrods u za vožnjo.

hadei

Jp, jp....bilo je super. Organizacija, hrana, družba, igre...:BigThumbs:
Samo, nekam daleč je bilo....se je GARMINATOR zaračunal....ccc.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Verjamem, da se bomo strinjali vsi, da je bilo super.

Hvala Garaču, Gox-u in Markolinu za izvedbo piknika.

peter skala

cel naš kamnolom se pridružuje pohvalam.
kako bi rekel naš srečko ,,kapo dol,,

pa se je spet pokazalo ,da bog mora imeti rad lastnike citroena.al so pa fantje zrihtal vreme.se ne bi čudil.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

hadei

Kot sem rekel...kjer so dobri ljudje.....tudi dež malo počaka.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janezp

Tudi jaz se pridružujem čestitkam Garaču, Gox-u in Markolinu  za odlično organizacijo in izvedbo piknika. Ta lokacija (plan B) je bila zelo dobra, pa še vreme nam je prizaneslo. Se vidimo na naslednjem ...

garac

Pa je četrto srečanje foruma Citroenar.eu za nami. Vesel sem, da je prišlo veliko »novih« članov, ki so nas spoznali: kdo smo, kakšni smo in kako se zabavamo. Èisto drugače je, ko veš, kdo se skriva za forumskimi imeni. In prav takšna spoznavanja so zame najprijetnejša.
Èetudi vremenska napoved ni bila obetavna, nas je bilo veliko. Pa je navsezadnje tudi vreme vzdržalo in nismo bili mokri. Mogoče pa sta dež pregnala naša dobra volja in smeh, saj nam tudi sprememba lokacije ni pokvarila dneva.

Večina ve, da se vsi stroški srečanja krijejo iz srečolova, zato HVALA VSEM, DA STE KUPILI SREÈKE in se nasmejali ob dobitkih, ki so nam jih pomagali zbrati člani foruma.
ZA PRISPEVANE DOBITKE SE POSEBEJ ZAHVALJUJEM ÈLANOM:
-   Peter Skala
-   Hadei
-   Admiral28h
-   MichoBX
-   Gorazd
-   Gox
-   Deyo
ÈLANICI:
-           Soncek (brez nje bi srečanje ne bilo, kot je bilo)
In seveda HVALA tudi SPONZORJEM:
-   Manufakturi slaščic SLADKAÈ za odlične minjone, majice in darilni bon,
-   Schachermayer d.o.o. za številne dobitke,
-   IQ Sistemi d.o.o (AvtoNaPlin)
-            KRAS
-   Alešu Petku s.p. za »pakete« v Jezerski hiši na Bledu,
-   Pekarni HROVAT iz Komende in gospe Bernardi, ki je poskrbela za naše želodčke.

Upam, da ste bili s srečanjem zadovoljni tako kot jaz. Èe je bilo karkoli narobe ali ni izpolnilo vaših pričakovanj, se vam opravičujem. Moja želja je, da taki dnevi minejo v sproščenih pogovorih, tekmovalnosti v igrah in v smehu. In mislim, da nam je včeraj uspelo!
HVALA GOXU IN MARKOLINU, ki sta prispevala »levji delež«, da smo se imeli lepo! Oba sta cel dan garala, da nismo bili lačni in spet je bilo, kot zmeraj, zelo dobro! Fanta HVALA, nenadomestljiva sta!

Hvala, da ste prišli, hvala za vse stiske rok in SE VIDIMO na petem srečanju! Do takrat pa pridno pišemo na //www.citroenar.eu!

Rahlo utrujen: Aleš - Garač
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janezp

Da ne bomo samo govorili še nekaj slik. By Markolin.

zlikovski

Gox

Hvala vsem ki ste prišli na srečanje ... bilo je res dobro :BigThumbs: Ker pa slika pove več kot beseda, bom kar slike prilepil :-)

@zlikovski

Avtov je bilo vseh sort ... od starih do novih ...pa tudi kakšen druge znamke se je našel ...

Evo nekaj starejših :BigThumbs:

(Več slik še malo kasneje)

Citroenovc

Padalca se vam zahvaljujeta za gostoljubje :-)

Žal ni šlo prej.

Mimogrede - enega BXa vidim - to je pa kater model?
OK

LP
Primož