4.srečanje Citroenar - Potoče 6.6.09

Začel/a soncek, Junij 06, 2009, 11:12:10 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dragica.delovec

Glede na to da je bilo tudi moje prvo srečanje se pridrožujem čestitkam Garaču,Gox-u in Markolinu za odlično organizacijo in dobro hrano.Se vidimo naslednjič.

Lep pozdrav

gigo

Naj še jaz prilimam par slikic katere so nastale na srečanju. Najbolj so me pa razveselile Boginje in Dayance, zato sem moral z CitroDS-om in Lucitom takoj na en majhen photo session ob bližnji vodi. Slike nisem še popravil/dodelal tako, da so z izjemo ene še "surove". Me veseli, da smo se zbrali v tako velikem številu in se po dolgem času spet videli.

http://picasaweb.google.si/gigo.citroenar/4SrecanjeForumaCitroenarEu?feat=directlink

Spodaj pa nekaj za pokušino.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dvorjan

Jap, udelezba, vsaj glede na vreme, nad vsemi pricakovanji. Mogoce pa moramo tudi v prihodnje ciljati bolj na oblacno-dezevne dni, saj takrat ni prav dosti za poceti doma ali zunaj, kot denimo, ce sije sonce.

Upam, da so Stajerci vsi prisli do doma se isti dan, za naslednje srecanje nam morajo obvezno posoditi Garminatorja, da si ogledamo vse lokalne lepote Pohorja - torej Ptuj in Dravograd. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

admiral28h

končno tudi jaz prišel do kompa!! najlepša hvala vsem organizatorjem za super
srečanje :emot112:! se je pa vidl , da mamo v znaku od avtov dvojno streho - nč dežja !:BigThumbs:   no zdej se pa lepo tipkajmo do naslednjega srečanja.
še enkrat lep pozdrav vsem , vas je bilo veselje spoznati!!!! lp

michoBX

Kva čem napisat, blo je super, udeležba ful dobra, kot tudi hrana! Še enkrat se morm zahvalt za nagrado, fižol iz srečelova sm tudi že dal v promet :) Uglavnem res razgibana udeležba - kot zmeraj, tudi dobra družba! Se vidimo, če ne prej pa na prvem srečanju. LP
Hja, dougcajt mi je ja...

mitja12345

da še jaz pohvalim vse skupaj! Super ste organizirali, super je bilo, .... kar se pa tiče garmina, pa hvalabogu da je blo tko da ste sploh kej mel za govort, k kokr vemo so štajrci bolj prazne glave in jim je ta tema dobr dela (nam je vsem dela)

Drugače pa res, najlepša hvala, super je bilo!!!
lp, mitja

Andrej, pozabi :D
:argue1:

mirchi

No vidim ,da vam je blo fajn.Tak je tudi prav,žal sem tokrat stisnil rep med noge pa mi ni ratalo prit,upam pa da drugič...
Fantje kar tak naprej!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

sušo

U trenutku sekunde ste se razpisal na petih straneh. Hudo.
Tud srečanje je blo tako. Sicer sm bil kratko in jedrnato a vseeno.
Fajn je videt ldi v živo.
Upam da bom naslednjič mel več časa.

karel

Bilo je lepo in glede nato ,da smo bili prvič lahko rečem,da
zagotovo še pridemo:BigThumbs:
Zahvalil bi se organizatorjem za odličen piknik v katerega so
vložili ogromno časa in truda in nam res polepšali dan.
Posebej bi se zahvalil Garač-u saj nas je poklical po telefonu,da
ja nebi kje zalutali:emot112:
No pa še par fotk z moje strani:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

karel

Slikice drugič:
1.Zelo domiselna poslikava
2.Srečolovska mrzlica
3.Pasji pogled
4.Ah ti otroci
5.Ribič je potegnil nekaj iz vode.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Francl

Tudi naša družina se pridružuje zahvalam organizatorjem za uspelo srečanje. :BigThumbs:
Prvič sem se imel priložnost peljati v pravi žabi in zadeva je vredna vse svoje slave. Hvala gospodoma. :emot112:
Jaz se malo pripravljam za t.i. "malo žabo", če bo kdaj po sreči.
Nekaj slikc sem dal v album.:take_picture:
PS za Gigota: Slike armaturk v polni ločljivosti od žab lahko dobiš bp.
:Red-Sleepy:
:Hammer3:

Xandrej

No jaz bi še enkrat apiliral na našega stezosledca (alijas Garminator), da nas je popeljal malo lepote gorenjske pogledat in, smo načeloma imeli en majhen Raid...

Ne malo heca.

Vglavnem glede na to, da smo se imeli zelo lepo upam, da pridete jeseni pogledat tudi nas, kjer bo celotna ekipa pa še kdo zraven vabljen v bljižino štajerske kjer se bomo srečali pa kaj pojedli in popili imeli se odlično kot včeraj tukaj. Bravo ekipi Citroenar!!!

:emot112::emot112::emot112:

deyo

Žaba, mala žaba, sadje .... Ja to pa je bila polemika CTS-ja ob porazu v družinskem Citroenar dvoboju :emot77:

CTS-ovci, dobro ste se držali :BigThumbs: :emot164:

Xandrej

Korupcija... Pa diplome ste si kuj naprej napisali... He he je blo smeha včeraj že od našega uradnega ''sledilnika'' Garminatorja naprej...

Smo se držali dobite kontra! Jeseni! :BigThumbs:

admiral28h