Moja nova zverinica :)

Začel/a dguard, Junij 01, 2009, 04:25:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dguard

ma ja kaj češ.. se zgodi.. baje je šel samo en motorček tam pri gredi in zdaj ga čakajo da bodo zamenjali.. tako da ni spet tako hudo :)...

sem malo prej z njimi govoril,..

btw,.. avto je na servisu v Gorici.. in so ful prijazni..no vsaj ta ki dela na sprejemu za servis.. mi je vse takoj poštimal...:BigThumbs::emot112:
LP
Damjan
:emot77:
[SIGPIC][/SIGPIC]
C4 Coupe VTR 1.6 Vti 120KM

grozny

Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

dguard

zakaj... kaj pa je z koperskim narobe???
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23

Citat od: dguard;53756zakaj... kaj pa je z koperskim narobe???

Ker ni nič prav. Jaz ga vozim iz KP v Drenov grič k Merlaku

dguard

a da ja??.. je tolko boljši... no potem takem bova zdaj še dva ki bova vozila k marleku naše citroenčke :)... kolega ma namreč c4 picasso.. :)

sicer pa naj bi danes verjetno prišel ta kos.. in mogoče bo pripravljen že jutri :)... upajmo:BigThumbs:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

sem danes malo povprašal.  Ta motorček imaš ker imaš zamik odpiranja ventilov al nekaj takega, al je zamik vžiga, saj nisem čisto razumel. V nemčijo pa ne sprašujejo zato, ker je nemška mašina, ampak ker se podatki o okvarah pa te zadeve za Citroen, Peugeot zbirajo v nemčiji, tam je namreč centrala za te zadeve.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dguard

ja to mi je blo malo jasno kaj dela ta motorček, no potem mi je še prijazen gospod iz servisa v gorici povedal čemu je namenjen... in da bo jutri verjetno rešeno...

ja to glede info. za v nemčijo mi je blo jasno da majo pač tam center ki vse vedo :) o napakah..

samo vidiš malo smotano.. to bi lahko meli tudi tukaj lokalno pač v sloveniji...

plus tega.. a ve kdo morda.. tej novi motorji.. če prav razumem in kolikor poznam.. nimajo jermena ne :)... saj bmw uporablja pač verižni sistem če se ne motim?:Hammer3:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

ja samo v sloveniji bi bilo pač lokalno, v nemčiji pa je globalno, pridejo podatki iz cele eu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dguard

ja no to maš prav ja :)...

:BigThumbs:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23

Citat od: dguard;53788a da ja??.. je tolko boljši... no potem takem bova zdaj še dva ki bova vozila k marleku naše citroenčke :)... kolega ma namreč c4 picasso.. :)

sicer pa naj bi danes verjetno prišel ta kos.. in mogoče bo pripravljen že jutri :)... upajmo:BigThumbs:

ti toplo priporočam da ga gor servisiraš če ti je kaj do zverinice   :BigThumbs:

dguard

no no... seveda da mi je do zverinice.. tako da se bomo kar vozili na vrhniko :)

tnx za nasvete :):emot112::BigThumbs:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

dguard

no zverinica je še vedno na operacijski mizi... tako da bo tokom dneva končana in če bo vse štimal ko ga bodo sestavili in sprogramirali ga grem jutri zjutraj iskat :).. wooohooo:BigThumbs:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

dguard

tako,.. prijazen gospod iz servisa me je ravno kar klical.. ter povedal da je moj pacient prestal operacijo... in da lahko pridem po njega... tako da jutri zjutraj... tour de gorica... in gremo po njega :) .. woohoo :D:BigThumbs::emot112:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

ggorenc

teli novi 1.6 bencinarji so znani po teh problemih in se vec. skoda, ker nihce nic prej ne vprasa oz. se pozanima malo na googlu. redno preverjaj olje (!) in gnjavi na servisu kolikor se da, vzami se podaljsano garancijo, ce le mores.

upam, da bos zrihtal.

dguard

ma zrihtano je že :).. dobesedno en mali motorček je šel.. sem ga mel v roki...

no evo sej tukaj je ena slika ki ga kaže ( to ni ta motor ampak shema pač ene od gredi.. in gor je ta elektromotorček kateri je odpovedal) čudno je to.. da ko so ga dali dol.. je začel migat, vendar so ga preventivno vseeno zamenjali.:BigThumbs::BigThumbs:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]