Moja nova zverinica :)

Začel/a dguard, Junij 01, 2009, 04:25:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Grozny... Jaz jim hočem le prihranit denar, da ne kupujejo 16 pa pol 17 pa pol 18 pa na koncu 19 col... Kupi vredu pa je...

dguard

ok če bi dal 19ke gor recimo.. kolko pride homologacija?.. pa verjetno ena felga stane eno uko z glave.. da ne govorim o gumah še potem..

kakšno dimenzijo gum bi potem dal?

samo jaz nebi avta nižal...

in spoiler se mi pa od tiste rdeče ki je na sliki dopade.. ni original :)
LP
Damjan
:emot77:
[SIGPIC][/SIGPIC]
C4 Coupe VTR 1.6 Vti 120KM

dguard

kar se pa barve in vročine tiče je pa itaq klima.. tisti 1-2 min potrpiš.. potem je pa kuj hladno :):BigThumbs::emot17:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Homologacija je neke 60€ ... Daj gor 18 col pa gor gume 225 45 R18 pa je...

hadei

.....še minimalno dodatnih 1000€.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dguard

hja sej :)... na koncu bom mel valarje gor :D.. poraba se bo pa dvignila v višave :D:Hammer3:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja za 17 colare pa boš dal 800€ pa neboš čisto nič naredil... Razen denarja stran vrgel...

dguard

pustil bom tako kot je :),.. pa bo najbolje :):BigThumbs:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

No ali to ali pa ona druga varijanta. Edino če bi se odločil za original 17 colarke kot jih imajo VTS-i pa te scene... Tisto še gre skozi.

dguard

ma ja ki nebi rad neki preveč čaral po njemu :)... mi je že tak kot je lep :)...

edino je res .. črno kromirane feltne bi mu tako pasale.. da kr joj :):Hammer3:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Èrne felne na črni avto še nikoli niso pasale in tudi ne bojo.... Èrni avto je treba povdarit z svetlimi felnami. Se pravi krom ali srebne, ali polirane... :BigThumbs:

dguard

krom in črna kombinacija.. verjemi da paše. :) sem že vidu..:emot67:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

andrej, daj no, vsakemu je pač svoje všeč, meni je recimo važno, da avto ima feltne, drugemu je važna dimenzija in barva.
Naj si kupi platišča, ki so mu všeč.
Osebno na avto brez hidravlike nekih nizkih gum ne bi montiral, sem pristaš udobne vožnje, že tako se mi zdi moj avto precej trd
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dguard

samo to se pa strinjam s tabo :)... raje mam mehkobo :) da uživam v vožnji.. ne da me premetava sem pa tja :).. sem mel pri prejšnem tako lepo nizke gume.. in sem vsak kamenček čutu.. bom kar lepo na mehkobi raje ostal... mogoče pa kdaj menjal feltne.. samo ne na več.. da bo lepo ... pa mehko ostalo :)

ah zdej ga že blodim malo.. ,.. je bil na razporedu tak ... relax večer :)...:emot45:,.. če se razumemo :)
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

grozny

Citat od: garac;52877že tako se mi zdi moj avto precej trd

bo treba hidrauličarja nabavit

he he he
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce