Moja nova zverinica :)

Začel/a dguard, Junij 01, 2009, 04:25:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dguard

Včeraj sem ugotovil da ima moja zverinica mistriozno tudi pranje žarometov, kar pa ni navedeno v nobenem od paketov za ta avto.. he he :) :D:BigThumbs:
LP
Damjan
:emot77:
[SIGPIC][/SIGPIC]
C4 Coupe VTR 1.6 Vti 120KM

Gox

Zanimivo, a ne pride to samo v kombinaciji s ksenon žarometi?

Lp
Goran

Xandrej

Ni nujno. Gorazdova Xsara VTS letnik 1998 je to imela. To je zimski paket. Gretje sedežev pa pranje žarometov.

Ja valjda je vsakemu svoje všeč. :BigThumbs:

dguard

ja v novem paketu pride samo z xenon žarometi.. pa še te pridejo samo na 2 modelih... mislim na unem z turbino in na enem dizlu..

drugje pa jih ni.. še prodajalec je reku da jih moj nima.. in kr čudežno jih mam :D:BigThumbs::emot112:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Lahko pa daš kako sliko pri kateri pašejo črne krom felne na črn avto... Da vidimo. :BigThumbs:

dguard

a nzdaj si ti mene najdu malo "zajebavat" :) he he .. naj ti bo.. :emot112:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

dguard

vidiš v tem smislu.. samo mogoče lepše... to je nekaj na hitro
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ne zajebavam te. Eh kak češ. Naredi kak češ. :BigThumbs:

dguard

:)... neki bomo že ščaral ko bo cajt.. in ziher bomo dali gor neki kar bo pasal :) .. to se strinjam..če črne ne bodo šle pač ne bod šle... bomo dali pa cel kroom.. al pa titan+crom.. neki bomo že :).. v glavnem lepo bo ziher.. ne bo kr neki čičke čačke nareto.. to smo sigurni.
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

No to je glavno da neboš dnara stran metal pol pa ti nebo všeč...

dguard

ah to mi na kraj pameti ne pade :)... raje ne dam nič gor kot pa da si dam neki kar mi ne bo všeč.. al pa neki kar mi bo všeč pa v bistvu ne bo pasal..

more pasat pa všeč mi bit.. če teh dveh stvari ni.. nema ništa :D:bombs:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

dguard

na pa je šla moja nova zverina k vragu... odpoved: KRMILJENJE ODMIÈNE GREDI ... wooohooo... po 1207 kilometrih....:Red-Irate:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

ne ga srat! Odmična je šla? Pa to ne morem verjet, sicer pa bolje, da crkne novo, kot po izteku garancije. Saj bodo zrihtali brez panike
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dguard

ne sej ga ne ... no potem sem.. od jeze :D hehe..

sicer pa mater kje se mi je to zgodilo.. nekje bogu iza nogu... v neki vasi sredi gozda.. vam povem.. cel party :).. dogodivščine in pol... ki vleka ni mela pojma kam more pridet :D

ja in zdej morajo čakati nemce.. da povejo kako naprej... saj so to novi motorji notri od BMW.. in ne vedo kaj naredit.. :)... extra super :D:BigThumbs:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Jesus marija... oni stari 1,6 motor je reda pil pa nič šel samo crknil pa ni NIKOL!!! Zdaj so poleg boscha začeli še švabske motorje noter tiščat... Pa naj grejo v qurac!