Kako ste zadovoljni z C3

Začel/a hadei, Marec 16, 2007, 01:16:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Zo vpračujem zaradi tega, ker tast kopuje nov avto. Izbira je med C3, YARIS, CORSA...pa ?e kakšen se bo najdel.
Zadeva je tak?na, da jaz hodim testirat avte in bi mu rad podal neko realno mnenje. Predvsem za to, da ne bo kupil avto in potem rekel, da sem jaz kriv, ker ga jebe.
Od teh Naštetih mi je C3 OK, ker ima za ceno 11.240 ? (cca. 2.650.000 SIT) najve? opreme z 1.4 motorjem. Gre za EXLUSIVE opremo, poleg tega pa podarijo ?e navigacijo GARMIN.

Kakšne bolezni ima, kakšne probleme ste imeli, kakšna je povprečna poraba..itd.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Kolko se pogovarjamo o C3 je toliko časa ?e na tr?i??u, da so načeloma vse stvari porihtali. Bile pa so cake z obrabljenosti materijalov v notranjosti, nadgrajevanje softwera pa ?e kaj...

hadei

E, super ravno to me zanima. Ne bi rad, da je kaj narobe, pa da mi pol jeb* mate*, ker sem mu priporočal ta avto.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@hadei sem imel enako dilemo, hvala bogu se je stric odločil za Yaris 1.0, ?e v garanciji je spustilo tesnilo glave. Dobro, da ni vzel C3, ker bi mi komplet šlahta kakala na glavo.
Sicer C3 ni ve? problematičen avto, sploh z preverjenim bencinskim 1.4l motorjem. Danes ga je vplačala kolegica svetlo modrega z ročno klimo, baje je bil okrog 9900?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Ravto takšnega sem gledal. 1.4 bencinski motor s EXLUSIVE opremo za 11.240 ?. Do sedaj ni imel spljoh klime, zato si sedaj šeli avtomatsko. Pa ta avto bo imel dooooolgo. Vsaj ene 5-6 let.

Sem tudi testiral YARIS 1.0 samo , ko hudič nikamor ne gre, pa dere so kot "dojc". drugače pa je dober avto.
[SIGPIC][/SIGPIC]

SPIKE

Citat od: hadei;2398Ravto takšnega sem gledal. 1.4 bencinski motor s EXLUSIVE opremo za 11.240 ?. Do sedaj ni imel spljoh klime, zato si sedaj šeli avtomatsko. Pa ta avto bo imel dooooolgo. Vsaj ene 5-6 let.

Sem tudi testiral YARIS 1.0 samo , ko hudič nikamor ne gre, pa dere so kot "dojc". drugače pa je dober avto.

Kupi naj si Yarisa 1.3 sol, ?e ima ??? pa D4-D, pa ti bo hvale?en dokler ga bo imel. Res je nekaj dražji, toda avta ne kupujemo vsako leto in razliko ne bo nikoli obžaloval. Nimam nič proti Citroenu, vendar C3 se ne more primerjati (razen na papirju) z Yarisom.

lp

hadei

Verjetno cila? na to, da so TOYOTe najmanj pokvarljive?!
?e bi gledal samo iz tega stali??a bi se same TOYOTe vozile naokrog.
Jaz gledam kot celi paket in mu tako tudi predstavim. Ne favoriziram nobenega, ker je vsak po svoje dober. ??????? so omejeni tako, da pride v poštev avto do  
12500 ?. Tako, da ne vem.
Naslednji teden greva naokrog, da ?e sam pogleda in sproba vozila. Pol pa kaj se bo odločil.
V glavnem C3 nudi najve? za svoj denar.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

?e ne dela dosti km, vsekakor bencinar.
Kot sem zapisal, Toyota, biser japonske tehnologije je spustila...
Pa ?e par felerjev je blo, pa da ne re?em, da mi vsaki? privleče bukvo, da mu Naštimam  radio, pa uro...
Tista armatura, ki ima števec nekje globoko v luknji je pa tudi grda, nisem pa ?e gledal novega Yarisa kakšen je znotraj
[SIGPIC][/SIGPIC]  

saxovts

Pr nam ima ata ?e 1 lit C3 1.4 exclusive pa dela brez problemov

hadei

Citat od: garac;2410?e ne dela dosti km, vsekakor bencinar.
Kot sem zapisal, Toyota, biser japonske tehnologije je spustila...
Pa ?e par felerjev je blo, pa da ne re?em, da mi vsaki? privleče bukvo, da mu Naštimam  radio, pa uro...
Tista armatura, ki ima števec nekje globoko v luknji je pa tudi grda, nisem pa ?e gledal novega Yarisa kakšen je znotraj

Odkrito povedano zelo lepo izgleda. 3D varianta. Pa ?e babn'ca ne more nonstop komentirat koliko prehitro voziš. Bomo vidli kaj se bo tast odločil. Jaz osebno ne bi imel ne enega ne drugega. Razen njuni večji bratje pridejo v poštev. :emot66:
[SIGPIC][/SIGPIC]

_janez_

Toyota je tudi pokvarkjiva, tako da te zgodbice o japoncih niso ravno realne. Pa tudi servisi so za en kurac. Vem za primer ko je en yaris imel težave z shranjevanjem goriva. Nekje je puščalo pa na servisu niso mogli ugotovit. Pol pa so po ne vem kolikem poskusu menjali komplet dovod goriva.

tct

C3 je brez težav in soliden avto, imamo enega doma. Te?ko se zamenja le ?arnica v ?arometu in ?e te?je se ga pere, ker je visok. C3 je večji od Yarisa. Vsem par let starim Avensis Toyotam menjajo motorje, ?re olje.

hadei

Lepo, da je načeloma vse OK s C3, vendar od nakupa ne bo nič. Danes sem testiral SEAT IBIZA SPORTRIDER, kateri ima veliko opreme in ugodno ceno. Bil je tako zagret, da ga drugi avti niso ve? zanimali. Nobeden. :emot151: .

Tako, da.....hvala za odziv....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Odisej

Naš C3 Exclusive (1.4i) je sedaj star 4 dni in ima 250km.....lahko re?em, da sem zelo zadovoljen....

pred odločitvijo pa so bili v igri Corsa, Yaris, Fiesta in Polo. Dobrih mnenj o C3 je bilo veliko...Exclusive ima pa za tak?no ceno, dale? najve? opreme.
šelim si, da bi dolgo dobro slučil.

garac

@odisej, sre?no vožnjo, meni sicer zelo ugaja pokon?no, vi?je sedenje, a kaj, ko gledam v rob strehe.
napiši pozitivne in negatvne stvari. Verjamem, da te bo ?časoma tudi kaj motilo.
[SIGPIC][/SIGPIC]