Citroen C5 HDI ali Xsara HDI (oba 2002)?

Začel/a tejula, April 15, 2009, 05:11:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tejula

A tako.
No, avto dobim v petek šele, zato nisem še dobil v roke tiste knjižice, pa sem mal neučakan, pa bi rad vedel kaj vse bom lahko našel v avtu. Sej veste, nov avto pa to.. :)
Je pa letnik 2002, oktober, Slovenskega porekla, kupljena v slovenski Citroen avtohiši Trobec iz viča.
Any info?

Thanks!

tejula

Evo jo že mam doma :-)
Zaenkrat zelo zadovoljen. Avto se pelje odlično - udobno, mehko in z občutkom varnosti. Luknje požira zelo lepo, v ovinku pa tudi kar dobro leži. Bremze so res dobre. Opreme je čez glavo, nekatere stvari še raziskujem kje so :)
Razlika od starega bravota je kot noč in dan!!
Porabo imam nekje 5,4L/100km.
Bom pripel še kako sliko jutri tukaj gor.
Aja končna cena je bila pa 3600eur s tem, da so mi naredili celoten servis pri 140.000km, dobil sem letno vinjeto, plačano cestno takso do oktobra, ter tablice mi ni bilo treba kupit. To je bil kar dober dil za moje pojme.

Zdej pa mi voščte srečno vožnjo takoj! :)

p.s. hvala za vse nasvete.

Gox

aygo

Še veli:take_picture:ko srečno prevoženih kilometrov.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Srečno vožnjo pa da ti bo služila... Ko pa bo imela 800 000 kilometrov pa naj hudič crkne... Prej pa nič...

tejula

Zdravo!
Evo, avto imam 6 tednov in sem z njim zelo zadovoljen! Samo obrneš ključ in greš. Naredil sem že 3300km v tem obdobju in moram rečt, da se pelješ kot gospod, udobno in hkrati z občutkom varnosti! Poraba je nekje 5,5 do 6,5 z mestno vožnjo. Vozim zmerno, včasih tudi malce hitreje (cca 160). Èe bi vozil 100-120 po avtocesti pa bi mašina pila manj kot 5L/100. Bremze so res zelo dobre in zanesljive! Ko kupim nove gume, bo zadeva še bolj bremzala.
Opreme je čez glavo. Imam prav vse, razen ogrevanih sedežev. Avtomatska klima tudi lepo dela. Edino v kratkem bom menjal avtoradio za enega novega z mp3. Tako da če kdo rabi original ohranjen radio iz nove Xsare, naj se javi.

Zaenkrat je moja ocena 9/10. Edino motor učasih malce zgubi moč, ker imam le 90KM različico, ampak druge pozitivne stvari odtehtajo. Èe bi imel HDi 110KM verzijo bi avtu dal 10/10!