Olja Total

Začel/a Xandrej, April 04, 2009, 11:56:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

Citat od: fifk;221492Jp, kozolški šušmarji so vedno dražji...:)

To ostane v krvi , ko so oča konja meli so ga k vaškemu kovaču vozli podkovat, ko so prvega fičeka kupli so pa ninðe šraufale. Kje bi bilo sedaj drugač.

Lovro

Citat od: Citroenovc;221479Tokrat si pa precej zadel kar prelepo število forumašev tukaj gor. Sam da še vidmo, kateri se bodo najbolj nestrinjal s tabo - pa ....

Eh, sem opazil napako pri postopku "servisiranja"; 4. alinea bi morala biti 4. točka, 4. pa 5. točka. Popravljeno. ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

MSrougeZX

Tako iz vsega prebranega ugotavljam, da gorenjski in zabarski susmarji pod kozolcem nimajo pojma o sraufanju in povrh vsega so se dragi...skoraj tako kot uradni servis. Sem vesel in srecen, da ne zivim na vasem koncu. V prekmurju poznam kar nekaj izkusenih mojstrov, ki obvladajo svoj poklic pa se ugodni so.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Kakor sem danes na hitro pogledal, se Total kar dobro prodaja.

Ob 13h samo še dve kantici na polici.

Ta drugi Elf, pa še polno.

Tudi en starejši gospod me je vprašal kje imamo Total v akciji.

jumper1

Citat od: Lovro;221501Eh, sem opazil napako pri postopku "servisiranja"; 4. alinea bi morala biti 4. točka, 4. pa 5. točka. Popravljeno. ;)

Zanimivo da tudi "vaški kovači"dobimo avte ki jih na servisu niso znali popraviti,na primer zadnji zavorni valj pri c5 z el.ročno servis da novega samo240€ kos lahko pa jih popraviš v 1/2ure in ne rabiš nič materjala če je prašna gumica cela drugače pa to zamenjaš pa te stane nekaj €,sprednji desni isto c5 prva in druga serija kupiš nove gumice očistiš pa deluje,silen puša na c5 lll spodaj na kraku nov krak puša stane pa 35€ pa še bi se dalo naštevati ampak se ne splača.....

xpuser

Citat od: jumper1;221507Zanimivo da tudi "vaški kovači"dobimo avte ki jih na servisu niso znali popraviti,na primer zadnji zavorni valj pri c5 z el.ročno servis da novega samo240€ kos lahko pa jih popraviš v 1/2ure in ne rabiš nič materjala če je prašna gumica cela drugače pa to zamenjaš pa te stane nekaj €,sprednji desni isto c5 prva in druga serija kupiš nove gumice očistiš pa deluje,silen puša na c5 lll spodaj na kraku nov krak puša stane pa 35€ pa še bi se dalo naštevati ampak se ne splača.....

ko iz vsega prebranega ugotavljam, da celjski pooblaščenci nimajo pojma o sraufanju in povrh vsega so se dragi...

jumper1

Bodo morali k tebi v šolo!!!

xpuser

Imamo šolanega mehnika na forumu, sam se ne ukvarjam s šraufanjem drugih ker---

http://citroenar.eu/showpost.php?p=221474&postcount=16

žabec

Citat od: xpuser;221513Imamo šolanega mehnika na forumu, sam se ne ukvarjam s šraufanjem drugih ker---

http://citroenar.eu/showpost.php?p=221474&postcount=16

Bom kar tale prispevek uporabil. V Leclercu imajo zelo ugodno ponudbo za TOTAL Ineo olja. Za 5L hočejo cca 26 EUR.
Samo ena boginja je prava !

garac

nekateri viri trdijo, da ne gre za  novo olje, pač pa regenerirano, kaj to pomeni, pa ne bi vedel
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Dihtunga

Filtrirano ali destilirano staro olje kot osnova, potem pa nekaj 10% novega olja + dodatki.
Ni nujno slabo za avto ki žre olje.
V hoferju je elf 5w40 za ~14€ 4L. Podoben šrot, samo da ne preplačaš toliko

zlomjo

A piše kje na flaši, da je regenerirano?

tomaz555

In kje lahko kupim kvalitetno olje? Meni je to podobno, kot je bilo včasih z gumami, ko so nekateri dejansko verjeli, da so kuplene na internetu dejansko slabše kvalitete. Èe reče Total da je olje tako in tako, verjetno tako tudi je. Èe mi na servisu tako- predpisano olje da notri, pa je ok?

visar

samo eno vprašanje....
Zakaj bi moralo biti regenerirano olje slabše ?
Èe ima iste lastnosti.
______/\\______
______/\\______

xpuser

Slabše, ja dobro je kot njegova najslabša sestavina to je kaj dodatkov namešajo tam v romuniji.

Èe gledam kodo na katicah leclerc hofer spar...citro servis  imajo vsi ean kodo ki pokaže belgijo kot proizvajalca.